vrijdag 13 mei 2022

Volkskrant Verslaggeving is Weerzinwekkend

De Volkskrant-verslaggeving:

Begrafenis Al Jazeera-journalist loopt uit op geweld: grafkist valt bij charges Israëlische politie

Bij de begrafenis van de Amerikaans-Palestijnse Al Jazeera-journalist Shireen Abu Akleh in Jeruzalem zijn er gewelddadige confrontaties geweest tussen de rouwenden en de Israëlische oproerpolitie. Op een video is te zien dat de politie charges uitvoerde op Palestijnen die de grafkist droegen. De kist viel in het gedrang bijna op de grond.

Monique van Hoogstraten 13 mei 2022, 15:52

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/begrafenis-al-jazeera-journalist-loopt-uit-op-geweld-grafkist-valt-bij-charges-israelische-politie~b7021660/?fbclid=IwAR1diYTDvcOHNG_Vsf_LyhiTOGf1Sms5eaOjTEsqKyxkfpmRWSKkgHRaCYY

Nee, Volkskrant-collega's. Niet de 'Begrafenis loopt uit op geweld,' maar het optreden van de 'Israelische politie.' Met andere woorden: de begrafenis van een door Joods-Israelische militairen vermoorde televisie-verslaggeefster van naam werd door het geweld van de Joods-Israelische politie aangevallen, omdat de zelfbenoemde 'Joodse Staat' weet dat het met alles kan wegkomen omdat de gojim te laf is om Israel tot de orde te roepen, net zo laf als tijdens de Tweede Wereldoorlog toen de gojim de joods Europeanen massaal vermoordden of de andere kant op keken. Kijk maar hoe de Oekraïense nazi's en SS-ers in Kiev joodse burgers naar executieplaatsen opjoegen. En het weerzinwekkende is dat de gojim nu de neo-nazi's in Oekraïne steunen omdat de NAVO uit is op een regime-change in Rusland.  Moraliteit, zegt u? Welke moraliteit? Beschaving zei u? Welke beschaving? Het waren niet de West-Europeanen die het nazidom versloegen, maar bovenal de Sovjet-Unie die daarbij 27 miljoen inwoners verloor. Eerlijk is eerlijk, jullie zijn schaamteloze lafbekken gebleven. 

Kiev, tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Babi Yar is a ravine in the Ukrainian capital Kyiv and a site of massacres carried out by Nazi Germany's forces and Ukrainian collaborators during its campaign against the Soviet Union in World War II. The first and best documented of the massacres took place on 29–30 September 1941, killing some 33,771 Jews. 

Kiev Nu. 



Geen opmerkingen: