woensdag 11 mei 2022

Berichten uit Donbass

 


Rusland vernietigt het Oekraïense leger waar de VS/NAVO 8 jaar aan hebben gebouwd.  (Nederlands ondertiteld)


De VS en hun NAVO bondgenoten hebben 8 jaar besteed aan het opbouwen van het leger dat Oekraïne had aan het begin van de Russische militaire operaties in februari 2022. 

Dit is het leger dat Oekraïne had dat de steden Kherson en Mariupol verloor en niet kon voorkomen dat Russische troepen nu het slagveld in Donbas controleren en de voorwaarden schept voor de Oekraïense troepen daar om afgesneden, omsingeld en systematisch vernietigd te worden. 


Na 8 jaar was dit het beste wat de VS en hun bondgenoten konden doen om Oekraïne voor te bereiden. Ondanks de stroom van wapens en geld naar Oekraïne, nu samen met corrigerende trainingsprogramma's - niets kan nu beter of sneller worden gedaan dan in de afgelopen 8 jaar - verwijdert Rusland de Oekraïense gevechtscapaciteiten sneller van het slagveld dan Oekraïne en zijn bondgenoten kunnen vervangen of regenereren.


Helemaal NIETS geleerd van Afghanistan.



Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...