zaterdag 14 mei 2022

NOS Propaganda over Israelische Terreur


Zoals bekend is de pro-Israel lobby bij de NOS goed vertegenwoordigd, en dus krijgt de Nederlander de volgende propaganda van de staatsomroep voorgeschoteld:

De uitvaartplechtigheid van de journalist was in een christelijke kerk in de oude stad. De Israëlische politie zegt dat ze geprobeerd heeft om een 'fatsoenlijke' begrafenis mogelijk te maken. 'Helaas probeerden honderden mensen al voor het begin de openbare orde te verstoren,' zegt een woordvoerder tegen The Times of Israel.

Dat begin was het ziekenhuis van waar de stoet te voet met de kist naar de kerk wilde gaan. 'Toen de kist het ziekenhuis uit gedragen zou worden, werden er stenen naar agenten gegooid en werden agenten gedwongen om in te grijpen,' zegt de politie. Ook zouden nationalistische Palestijnse spreekkoren te horen zijn geweest.

https://nos.nl/index.php/artikel/2428666-israelische-ordetroepen-gebruiken-geweld-bij-begrafenis-al-jazeera-journalist


Gelukkig zijn er volop beelden die laten zien dat de Joods-Israelische politie en in haar voetspoor de NOS liegen. Bovendien klopt ook de formulering niet. Ik citeer:

Toen de kist het ziekenhuis uit gedragen zou worden, werden er stenen naar agenten gegooid en werden agenten gedwongen om in te grijpen,' zegt de politie. Ook zouden nationalistische Palestijnse spreekkoren te horen zijn geweest. 

Waarom staat er dat 'nationalistische spreekkoren te horen' waren als argument voor de politie-terreur? Wat bedoelt de NOS te zeggen? Dat 'nationalistische spreekkoren' niet mogen van de zionistische politie? Zo ja, waarom niet? Zo nee, waarom staat het er dan? Heeft de NOS-correspondent ter plaatse gezien of er stenen werden gegooid? Zo ja, waarom heeft hij dit niet gemeld? Zo nee, waarom neemt de NOS klakkeloos dan de politiebewering over? Bovendien, waarom worden de dragers van de kist op hun bovenbenen geslagen? Die hebben toch geen stenen gegooid? Zo ja, waarom meldt de 'politie' dit niet? Ik heb zelf meerdere keren gemerkt hoe bevooroordeeld net name joodse correspondenten in Israel via de Nederlandse media logen of feiten verzwegen. Kan er nu eens een Palestijnse correspondent worden aangesteld? Of mag dit niet van de joodse lobby in Nederland? 



Joods-Oekraïense vrouw wordt tijdens de holocaust in Kiev met knuppels opgejaagd naar de plaats waar zij wordt vermoord. 


Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...