woensdag 6 mei 2020

Thierry Baudet is Levensmoe 4

Antisemitische appgroep JFVD opgericht door goede vriendin Baudet

De top van Forum voor Democratie (FVD) was wel degelijk op de hoogte van de antisemitische uitlatingen in de JFVD-appgroep ‘Borrelvd’. Tot nu toe werd dat steeds ontkend. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van HP/De Tijd.
De inmiddels beruchte appgroep werd in 2017 opgericht door Robin de Keijzer, de secretaris van  de JFVD (en een goede vriendin van Baudet). Volgens het FVD-bestuur zijn bestuursleden al snel uit de groep gestapt, maar dat blijkt een leugen te zijn niet helemaal te kloppen. Oprichtster Robin de Keijzer verliet de groep pas op 6 december 2018.
Eerste Kamerlid senator Nicki Pouw-Verweij van FVD maakte ook deel uit van de groep. Zij sprak zich naar eigen zeggen wél uit over de antisemitische uitlatingen van een aantal leden. De verklaring van Pouw-Verweij wordt bevestigd door screenshots. Het bestuur ondernam echter pas actie na publicatie van de gewraakte uitspraken.
Bron: HP/De Tijd

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...