donderdag 7 mei 2020

Het CIDI Als Gevaar voor Nederland



Het CIDI beweert vandaag:

Antisemitisch complotblad massaal verspreid in Nederland

IN ANTISEMITISME / DOOR: ARON VRIELER / 7 MEI 2020 ANTISEMITISME COMPLOTTHEORIE CORONAVIRUS

Exemplaren van “De Andere Krant," een blad vol complottheorieën, worden op grote schaal bezorgd – vaak ondanks ‘NEE-NEE’-stickers op de brievenbus. CIDI maakt zich zorgen om de verspreiding van de complottheorieën, waaronder antisemitische. Bewoners die ongeoorloofd de krant bezorgd hebben gekregen kunnen dit melden bij hun gemeente. 

De afgelopen dagen heeft CIDI verschillende meldingen gekregen van mensen die exemplaren van “De Andere Krant” hebben ontvangen in hun portiek of brievenbus. Sympathisanten kondigen op sociale media volop bezorgacties aan, zoals ook bij de demonstratie tegen de coronamaatregelen in Den Haag op 5 mei. De acties blijken zich in vele gemeentes niet tot de openbare ruimte te beperken. 

Vele ontvangers zijn hier niet van gediend: niet alleen worden bezorgingsregels geschonden, ook staat de publicatie bol van clichématige complottheorieën, waaronder antisemitische.
https://www.cidi.nl/ongeoorloofde-verspreiding-complotblad/

Dit is één van de talloze voorbeelden van de extremistische wijze, waarop het CIDI in Nederland propaganda bedrijft. Ik gebruik met nadruk het begrip 'extremistisch,' want het CIDI functioneert als de propaganda-tak van het huidige Israel onder aanvoering van de extremist Netanyahu. Via het verspreiden van dit soort fake news over de gratis Krant probeert het CIDI de vrijheid van meningsuiting in Nederland aan banden te leggen. Het CIDI, waarvan de financiering onduidelijk blijft, dient niet het belang van de democratische staat Nederland, maar het belang van de staat Israel, een schurkenstaat die doorgaat met het op grote schaal schenden van het internationaal recht, door het vermoorden en gevangen houden van Palestijnse jongeren, het bezetten en belegeren van Palestijnse gebieden en het confisqueren van land dat de Verenigde Naties aan de Palestijnse bevolking heeft toegewezen. 

Ook het  verzwijgen van de talloze Israelische misdaden en schendingen maakt het CIDI tot een onbetrouwbare bron. De organisatie -- die geleid wordt door een fanatieke, in Israel geboren, zioniste -- verspreidt soms ook nog ongecheckte 'informatie,' zo bleek toen Wim Kortenoeven, jarenlang een betaalde propagandist van het CIDI, in 2006 tijdens de illegale Israelische agressieoorlog tegen Libanon, volgens het CIDI 'Ronny Naftaniel,' verving:

die de directeur is van het CIDI en anders altijd het woord voert. Maar die is met vakantie. Nu zit hij op Naftaniels kamer -- op een bovenverdieping in de Haagse binnenstad -- en probeert ervan te maken wat ervan te maken valt. Hij stuurt de hele week al e-mails terug naar de mensen die het CIDI gemaild hebben. Hij verwijst hen naar een Libanese website, http://www.libanoscopie.com/, waarin wordt gezegd dat Hezbollah de aanval van Israel heeft uitgelokt door zelf een raket op het dak van het flatgebouw te plaatsen. En dat er eerst invalide kinderen naar dat flatgebouw waren gebracht. 'Ik kan niet nagaan of dat waar is,' zegt hij. 'Maar ik vind dat mensen dit moeten weten.' 

Kortenoeven voegde hieraan toe: 'Soms helpen die e-mails.' 

Ik citeer: 'Ik kan niet nagaan of dat waar is,' maar 'soms helpen die e-mails,' om de Israelische propaganda de schijn van geloofwaardigheid te geven, en Israelische oorlogsmisdaden te rechtvaardigen. Hier wordt door het CIDI openlijk toegegeven dat Kortenoeven als betaalde zionist met ongecontroleerde informatie propaganda bedreef, en daarmee oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid verdoezelde, die door zowel Amnesty International als Human Rights Watch zijn aangetoond. Opvallend was dat dezelfde Kortenhoeven, na zijn propaganda bij het CIDI jarenlang PVV-Kamerlid was, en nu 'in Eli' woont, een illegale 'Israëlische nederzetting op de' bezette 'Westelijke Jordaanoever.' 



Eli is de Bnei David Academy gevestigd, een pre-militaire orthodoxe school (mechina)



Het CIDI ziet het kennelijk tot zijn taak 'fake news' te verspreiden. Ditmaal richt dee propaganda zich tegen De Andere Krant, door zonder enige bewijsvoering te beweren dat  'Vele ontvangers hier niet van gediend' zijn. Er zijn 500.000 exemplaren van het laatste nummer van De Andere Krant gedrukt, ditmaal gewijd aan de vrijheid. En 'velen' die de gratis krant hebben ontvangen, zijn 'hier niet van gediend'? Op welk geloofwaardig onderzoek berust deze bewering? Geen. Opnieuw dus is er sprake van CIDI-propaganda. Het feit dat deze controversiële organisatie de belangen van een andere staat dient en in Nederland de vrijheid van meningsuiting tracht te beknotten, lijkt mij dit een goede aanleiding voor het Openbaar Ministerie om een onderzoek in te stellen naar de werkwijze van het CIDI dat propaganda bedrijft voor een criminele staat. Het CIDI functioneert immers niet als het Centrum Informatie en Documentatie Israel, maar als een propaganda-apparaat van een buitenlandse staat die zich op deze wijze met de binnenlandse aangelegenheden van Nederland bemoeit.

Wim Kortenoeven, die als PVV-Kamerlid de belangen van het extremistische Israel verdedigde, in zijn werkkamer aan het Binnenhof.













Geen opmerkingen:

Land of the Free. Home of the Brave

  Going Underground @GUnderground_TV From the country that lectures the world on freedom and press and democracy: State troopers are sent to...