woensdag 6 mei 2020

Thierry Baudet is Levensmoe 3


Het CIDI, dat functioneert als propaganda-organisatie van Netanyahu in Nederland bericht vandaag:

De Tweede Kamerfractie van Forum voor Democratie (FVD) uit deze week wederom kritiek op Nederlandse waarschuwingen aan het adres van Israel. In woensdag gepubliceerde Kamervragen vraagt Thierry Baudet aan ministers Blok en Kaag waarom Nederland dreigementen heeft geuit naar aanleiding van de Israelische plannen om delen van de Westelijke Jordaanoever te annexeren. In zijn Kamervragen vraagt de FVD-leider ook opnieuw aandacht voor het feit dat Nederlandse diplomaten in Tel Aviv wonen en voor de financiering van omstreden NGO’s in Israel en de Palestijnse gebieden.


Kennelijk weet ook het CIDI niet dat zelfs de zelfbenoemde 'Joodse staat' het internationaal recht niet mag schenden, door net als de nazi's het land van anderen te bezetten en te confisqueren. Dat de fanatieke narcist Baudet zich buiten de rechtsorde plaatst, is te verklaren door het feit dat hij het recht niet respecteert, en daarmee zichzelf vogelvrij heeft verklaard. Maar waarom een joods-Israelische organisatie als het CIDI dit niet afkeurt, is ronduit onbegrijpelijk, gezien de geschiedenis van de joodse Europeanen die vermoord werden tijdens de Tweede Wereldoorlog.






Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...