woensdag 4 maart 2020

Symposium Over het MH17 Proces


Beschrijving


De Andere Krant organiseert, één dag voordat het MH17-proces begint, een symposium over dit heikele onderwerp. De Nederlandse media en de politiek leggen de schuld van het neerhalen van de MH17 al vanaf dag één, bijna als vanzelfsprekend, bij Rusland.
Tijdens het symposium ontrafelen verschillende sprekers de andere kant van dit dossier, waarbij ook tijd is ingeruimd voor vragen vanuit het publiek. Voor iedereen die zich breed wil informeren over de MH17 is deze middag een uitgelezen kans.
Vragen die aan bod komen:
• Op welke bewijzen steunen de beschuldigingen aan het adres van Rusland?
• Rusten Internationale Gerechtshoven op politiek of op het recht?
• Wordt er daadwerkelijk recht gedaan aan Nederland en aan de nabestaanden?
• Hoe wordt er in Rusland aangekeken tegen dit proces?
Sprekers zijn onder andere:
Dr. Kees van der Pijl, emeritus hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Sussex. Auteur van het boek ‘MH17, Ukraine and the new Cold War’. 
Dr.Karel van Wolferen, emeritus hoogleraar Vergelijking Politieke en Economische Instituties aan de Universiteit van Amsterdam. Auteur van de internationale bestseller ‘Japan: het enigma van een stille wereldmacht’. 
Verschillende journalisten, zowel uit Nederland als uit Rusland.




Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...