vrijdag 6 maart 2020

Plant een Olijfboom

Klik hier voor de online versie
Stichting Plant een Olijfboom staat voor rechtvaardige vrede in Palestina en Israël met gelijkwaardigheid voor alle burgers, inclusief Palestijnse vluchtelingen

TOUR: HOOPVOL VERZET

Vier steden, vier avonden in maart. Voor iedereen die meer over het leven in Palestina wil weten. Over hoop houden, ook al is onrecht dagelijkse kost. Hisham Sharabati is een Palestijnse journalist en mensenrechten-verdediger. Het grootste deel van zijn leven heeft hij in Hebron geleefd, waar hij talloze mensenrechten-schendingen meemaakte en het Hebron Defence Committee oprichtte. Hij is in Nederland en wil zijn verhaal delen. Hij geeft vaak tours aan toeristen, en zal ons deze avonden meenemen naar zijn stad.

Toegang gratis, aanmelden is fijn!
24 mrt Tilburg > 25 mrt Amsterdam (met eten) > 26 mrt Utrecht > 27 mrt Den Haag
LEES MEER EN KOM OOK

BIG POP UP STORE

Op Internationale Vrouwendag aanstaande zondag hopen we tijdens de Ladies Only Pop Up Store met veel vrouwen grote impact te maken voor Palestina, door heel veel olijfbomen aan te laten planten. Met de winactie op Facebook kun je o.a. een olijfboom, shoptegoed of 100 euro korting op een reis naar Palestina winnen!
KOM OOK!

LANDDAGREIS

Tijdens deze reis bezoek je Bethlehem, Hebron, Jeruzalem, Lifta, Nabi Saleh, Ramallah, Nablus en Jericho, om zo een goede indruk te krijgen van het Palestijnse leven en de bezetting. En plant je op de Palestijnse Landdag olijfbomen aan, als daad van verzet. Van 22 - 31 maart. Is dat te kort dag? Het hele jaar door zijn er reizen, bekijk onze website.
MEER INFO

LETTERLIJK OVER LIJKEN

In schokkende videobeelden is te zien hoe een bulldozer van het Israëlische leger Gaza binnen ging om een doodgeschoten Palestijn mee te nemen. Wij dachten terug aan de bulldozer waarmee de jonge activiste Rachel Corrie vermoord werd. Jaren geleden, maar belangrijk om nooit te vergeten.
LEES MEER

 
SPONSOR EEN BOOM
DONATIES
HET BELANG VAN OLIJFBOMEN
GA MEE OP REIS
Website
Website
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Ons postadres is:
Stichting Plant een Olijfboom
F.C. Dondersstraat 23
Utrecht, 3572JB
Netherlands

Add us to your address book

Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...