woensdag 3 juli 2019

MH17 Debat met Kees van der Pijl




Kees van der Pijl & Jan van Benthem gaan in discussie over de ramp met de MH17 en de connectie met Rusland.
KEES VAN DER PIJL is emeritus-hoogleraar “International relations” aan de universiteit van Sussex. Hij heeft diverse boeken op zijn naam staan, vorig jaar publiceerde hij Flight MH17, Ukraine and the New Cold War. Prism of Disaster. Het boek kreeg weinig aandacht in Nederland, een gevolg meent hij zelf (en anderen) van het afwijkende geluid dat hij laat horen. Hij is, ...Meer weergeven

Donderdag 4 juli, 17.00 Torpedo Theater, Sint Pieterspoortsteeg 33, 1012 HM Amsterdam 
Eerste Argus-debat: Rusland en MH17 
Kees van der Pijl & Jan van Benthem
Kees van der Pijl is emeritus-hoogleraar “International relations” aan de universiteit van Sussex. Hij heeft diverse boeken op zijn naam staan, vorig jaar publiceerde hij Flight MH17, Ukraine and the New Cold War. Prism of Disaster. Het boek kreeg weinig aandacht in Nederland, een gevolg meent hij zelf (en anderen) van het afwijkende geluid dat hij laat horen. Hij is, om het voorzichtig uit te drukken, niet overtuigd door het materiaal dat het Joint Investigation Team (JIT) aandraagt.
Jan van Benthem is redacteur buitenland van het Nederlands Dagblad en is een van de meest ingevoerde journalisten waar het gaat om het MH17-onderzoek en de aanloop daartoe.
Gespreksleider John Jansen van Galen zal zien te vermijden dat de discussianten zich verliezen in onnavolgbare details en is niet bang het gesprek wat breder te trekken. Wie had er belang bij het neerhalen van het toestel, wat zijn de achtergronden van de westerse politiek ten opzichte van Rusland?
De weerslag van het debat wordt afgedrukt in de Argus van 23 juli.
Toegang gratis.
Na afloop een glaasje en wellicht verbroedering, toch zeker op het persoonlijke vlak.
KOMT ALLEN, EN DISCUSSIEER VRIJELIJK MEE!!! Z0 HOORT DAT IN EEN DEMOCRATIE!!!

Geen opmerkingen:

Zionists Torturing Deaf Palestinian

  Ayman AlKhaled heeft deze post opnieuw geplaatst Dr. Michelle Kalehzan @MichelleKalehz1 Whomever these sadistic IOF bullies are they shou...