maandag 1 juli 2019

De Journalistieke Hoerigheid van Hubert Smeets


In NRC Handelsblad van vrijdag 28 juni 2019 verkondigde de NAVO-propagandist Hubert Smeets naar aanleiding van de MH17-affaire:

Wettig en overtuigend bewijs, daar gaat het om. Deze Nederlandse taal spreken ze niet graag in Moskou, met zijn rechtssysteem dat zo is opgetuigd dat het allereerst de staat dient.

Het MH17-onderzoek openbaart aldus een diepe kloof in de juridische cultuur van beide landen. Waar Rusland ervan uitgaat dat alle macht uit de loop van een geweer komt, verschanst Nederland zich achter Hugo de Groot, de 17de-eeuwse grondlegger van het (internationale) recht. Qua vuurkracht schiet Nederland tekort. In juridisch vermogen is Moskou de zwakkere.

Over welk ‘internationale recht’ heeft Smeets het? Het internationaal recht dat door twee achtereenvolgende Nederlandse kabinetten werd geschonden door soennitische terroristen in Syrië te steunen, zonder dat het Nederlandse parlement het regerende kabinet naar huis stuurde? Of bedoelt Smeets het internationaal recht dat dankzij het demissionair kabinet-Balkenende I werd geschonden, door in 2003 politieke steun te verlenen aan de illegale Irak-inval, terwijl er geen VN-mandaat was, en er dus sprake was van een agressieoorlog, een oorlogsmisdaad waarvoor bijna de gehele nazi-top in 1946 ter dood werd veroordeeld? Of bedoelt de door de Nederlandse staat gesubsidieerde Smeets het internationaal (en niet zoals Hubertus abusievelijk meent het ‘internationale’) recht dat door de Nederlandse staat zo grootschalig werd geschonden toen het met zijn systematische oorlogsmisdaden tijdens de zogeheten ‘politionele acties’ probeerde de Indonesische Onafhankelijkheidsstrijd de kop in te drukken, waarbij rond de 100.000 Indonesische militairen en burgers om het leven werden gebracht? Het zijn slechts drie voorbeelden van de ontelbare grove schendingen van het internationaal recht, waaraan Nederland zich na Hugo de Groot schuldig maakte.

‘Wettig en overtuigend bewijs, daar gaat het’ in Nederland ‘om,’ zo luidt het in de zelfgenoegzame kletskoek van deze broodschrijver. Namens zijn NAVO-opdrachtgevers beweert hij dat ‘Rusland ervan uitgaat dat alle macht uit de loop van een geweer komt,’ daarbij angstvallig verzwijgend wat ik hierboven geschreven heb. ‘In juridisch vermogen is Moskou de zwakkere,’ aldus de gecorrumpeerde Hubert Smeets. Zijn journalistieke hoerigheid is stuitend, maar het levert hem wel allerlei schnabbels op. 

Money, get away
Get a good job with good pay and you're okay
Money, it's a gas
Grab that cash with both hands and make a stash
New car, caviar, four star daydream
Think I'll buy me a football team
Pink Floyd. Money. 



Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...