dinsdag 2 juli 2019

Mainstream Media Liegt Nederlanders Voor

Mainstream media liegt Nederlanders voor onder druk van o.a. de CIA en andere geheime diensten

13256500_10209005618958232_5110963101724768687_nDe globale maffia a.k.a. de wereldwijde criminele cabal zit in het nauw vanwege het logischerwijs falende geldsysteem. Dat willen ze dolgraag resetten met een beproeft middel: grootschalige oorlog.
Ze gebruiken alle middelen daartoe zoals valse vlaggen in de vorm van o.a. MH17 om Rusland en Europa tegen elkaar uit te spelen en op te zetten. In combinatie daarmee braken ze zoveel mogelijk propaganda en leugens uit via de mainstream media kanalen over de burgers van Nederland en andere Europese landen.
Udo Ulfkotte, die zelf 25 jaar mainstream media journalist is geweest voor één van de grootste Duitse kranten klapte een tijdje geleden uit de school en verteld hoe en waarom de mainstream media in o.a. Duitsland, Nederland en andere landen in Europa haar eigen burgers voorliegen onder invloed en druk van o.a. de CIA.
Hij geeft aan dat veel mainstream media in verschillende landen onder druk van o.a. de CIA en andere geheime diensten continue pro-VS en als de VS het wil anti-Rusland propaganda over het volk uitstort.
Hij legt uit dat deze geheime diensten o.a. letterlijk voorgeschreven stukken aan kranten sturen en dat kranten dit vervolgens plaatsen onder naam van één van hun eigen journalisten.
Het was 50 jaar geleden al beleid van de CIA om mainstream media te infiltreren en zo via die kanalen valse informatie te verspreiden. Deze operatie stond bekend als Operation Mockingbird(Wikipedia over CIA infiltratie van mainstream media outlets – Codenaam Operation Mockingbird). Wat de codenaam nu is is niet bekend maar dat deze operaties ook vandaag de dag volop draaien moge duidelijk zijn aan de hand van de uitleg van Udo Ulfkotte:
Udo Ulfkotte is op 13 januari 2017 aan een hartaanval overleden op 56 jarige leeftijd.
Zie eventueel ook dit artikel daarover: Reporter Udo Ulfkotte, Who Exposed Governments Creating Fake News War Propaganda, Found Dead
Op de hoogt blijven van nieuwe berichten? Like ons op facebook en/of volg ons op TwitterEen nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.
Aanverwante artikelen en informatie:-) Waarom wil de Westerse elite zo graag oorlog met Rusland?
-) NOS liegt bewust heel Nederland voor en stuurt aan op een conflict met Rusland
-) Oud NOS medewerker doet een boekje open over de mainstream media
-) Overzicht van 54 valse vlaggen
-) 10 aantoonbare grote leugens van de mainstream media
-) Teeven, Opstelten & Demmink – drugshandel, kindermisbruik, chantage en het koningshuis – de puzzelstukjes beginnen samen te vallen
11043020_10153218965905628_4936816628970469365_n
Het is inmiddels duidelijk dat de VS meerdere keren Nederland oorlogen ingetrokken heeft op volkomen valse gronden. Hoe vaak kunnen ze dat trucje nog herhalen met het Nederlandse volk?

Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...