maandag 2 november 2009

The Empire 493


How did it come about that Congress deregulated Wall Street so that they can do basically anything they want? How does ik happen that over a year after the crisis Congress has not yet acted in a forceful way to go forward with real financial reform?

Dit zijn de wezenlijke vragen die elke democraat zich zou moeten stellen. Desondanks doen de Nederlandse politici van links en rechts dit niet en ook niet mijn collega's bij de Nederlandse commerciele massamedia. Allen hebben kennelijk te veel belang bij dit gecorrumpeerde systeem om de wezenlijke vragen te stellen. De onafhankelijke Amerikaanse senator Bernie Sanders doet dit wel. Kijkt u even mee, het duurt maar 4 minuten en 51 seconden.


Bernie Sanders: Who Owns Congress?

http://www.readersupportednews.org/video/4-video/212-bernie-sanders-who-owns-congress


Bernard "Bernie" Sanders (New York City, New York, 8 september 1941) is een Amerikaans senator namens de staat Vermont.

Alhoewel verkozen op een onafhankelijke ticket in de 2006 verkiezingen, zal Sanders zich aansluiten bij de Democratische fractie in het Congres. Hij is een van de weinige sociaaldemocraten verkozen tot het Congres in de laatste jaren.

Sanders werd geboren in New York, en begon zijn politieke carrière in de bewegingen tegen de Vietnamoorlog. Het lukte hem in 1990 voor het eerst verkozen te worden op nationaal niveau; in een upset victory won hij van de Republikein Peter Smith in de Huisverkiezingen, en werd zo het eerste onafhankelijke lid van het Huis sinds 1950. In 2006 werd hij verkozen tot de Senaat, op de zetel die voorheen door zijn vriend Jim Jeffords werd ingenomen.

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...