vrijdag 12 januari 2007

Zapruder Inc



Ik kreeg deze mail opgestuurd van Boudine Berkenbosch:

'PERSBERICHT – PERSBERICHT – PERSBERICHT – PERSBERICHT.

9 januari 2006 – Zapruder_Inc gaat voortaan verder onder het eigen adres http://www.zapruder.nl. Daarmee wordt Zapruder_Inc hét weblog voor serieuze onderzoeksjournalistiek, controversiële reportages en complotten.
(Zojuist verzonden)
Zapruder_Inc, dat in 2006 van start ging als zelfstandig channel van een groot Nederlands weblog, maakte afgelopen jaar naam met diverse onthullingen over onder meer de complotten rond 9/11 en het gebruik van DU-munitie. Het bood twee petities aan de kamercommissie van de Tweede Kamer en leverde een bijdrage aan de recente 9/11-uitzending van VARA’s Zembla. Gezien het succes van deze acties en de vele positieve reacties op de andere thema’s heeft de redactie van Zapruder_Inc besloten zelfstandig verder te gaan. De site http://www.zapruder.nl is voortaan de portal van Zapruder Inc. Om de inhoud voor iedereen bereikbaar te maken, is een website ontwikkeld die de hoogste standaards in toegankelijkheid en functionaliteit aanhoudt. Verder zal nieuwe content (waaronder podcasts en audio) worden toegevoegd. Zapruder_Inc beschikt over een eigen nieuwsvoorziening, te bereiken op http://www.essentialnews.org. Nieuwe schrijvers zullen het bestaande team versterken.
In de nabije toekomst zal Zapruder_Inc schrijvers en journalisten van buiten het team gaan ondersteunen met website-, weblog-, forum- en podcast-faciliteiten.
Over Zapruder_Inc
Zapruder_Inc is een geheel Nederlandstalige weblog dat zich specialiseert in onderzoeksjournalistiek, controversiële invalshoeken, conspiracy en alternatieve geschiedschrijving. Het begint waar gevestigde media ophouden. Zapruder_Inc streeft ernaar zijn lezers een mix te presenteren van zowel serieuze research naar omstreden thema’s als lichtvoetige artikelen. Daarmee wil het tonen dat een open mind en een sceptische inslag elkaar niet per definitie uitsluiten.'

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...