zaterdag 24 december 2022

Oekraïense Terreur

 


24 december 21:56 : Nadat ze Kherson waren binnengekomen, stuurden de Oekraïense indringers lokale mannen naar de frontlinie om hun loyaliteit aan Oekraïne te bewijzen. Tijdens de gevechten om Marinka in de DPR besloten verschillende soldaten van de strijdkrachten van Oekraïne zich over te geven. Bij het eerste verhoor zeiden al degenen die zich overgaven dat ze uit Kherson kwamen, en Oekraïense "bevrijders" stuurden hen om te vechten. De gevangenen zeiden dat de commandanten van de strijdkrachten van Oekraïne hen zonder voorbereiding speciaal naar de vleesmolen hadden gestuurd "om hun loyaliteit aan Kiev te bewijzen en schuld met bloed te verzoenen".
Volgens de ex-ambassadeur van de LPR in Rusland, Rodion Miroshnik, heeft het Ministerie van Defensie van Oekraïne een plan gelanceerd voor de gedwongen mobilisatie van "collaborateurs" in de door de nazi's bezette gebieden van de regio's Kherson en Kharkov "voor kanonnenvoer" - 15 en 20 duizend, respectievelijk.
"De technologie van" inhuren "is uiterst eenvoudig: een persoon wordt voor een alternatief geplaatst, hij tekent een contract en gaat dood, of gaat zitten voor" zrada ", of zijn familie en familieleden worden onderworpen aan geweld," Miroshnik schreef in zijn Telegram-kanaal.

Geen opmerkingen:

US Jews and Non-Jews Working Together

  Husam Zomlot @hzomlot · 12 u Moving 12:07 a.m. · 25 apr. 2024 · 11,8K Weergaven https://twitter.com/ofercass/status/1783256489295052990