zondag 9 oktober 2022

Ollongren's Vriend

 


Maria Dubovikova



Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine Valery Zaluzhny and his unremarkable bracelet.

No Nazism in Ukraine. Obviously.


Premier Rutte suggereerde onlangs dat Rusland zal worden verwoest als het op een of andere manier kernwapens inzet. Dat het Westen daarop zelf zal worden verwoest is inherent aan de doctrine van de mutual assusured destruction. Maar een massaal verzet hiertegen bestaat niet meer, want de meeste westerlingen zijn gehersenspoeld. Dit heet democratie, maar is genocide. De westerse politici gedragen zich als criminelen. Ik kom hierop terug.


Wie van dit groepje is gekker? Trump: “We must demand the immediate negotiation of a peaceful end to the war in Ukraine, or we will end up in World War 3 and there will be nothing left of our planet.”



1 opmerking:

Rene Westermann zei

[Kaladjnikov] Kaisa Olongron doet mij erg veel denken aan de nihilist Gerard Reve: 'Ik bevind mij thans in een door de vruchten van de wijnstok aangerichte gemoedstoestand waarin ik, zonder enige verantwoording hoef af te leggen dat voor mijn part het grootste gedeelte van de wereldbevolking een gruwelijke nucleaire dood sterft. Ik heb de volledige steun van mijn baas drs. M. Rutte, onze premier die het beste met iedereen voor heeft' Dit is dus D'66, de partij die er prat op gaat vernieuwend en moderniserend te zijn. Als u suïcide gedachten en / of neigingen heeft, stem dan D'66.