woensdag 12 oktober 2022

De Grootste Corruptie Affaire van de EU: de 'Covid Vaccine'

Het Kroatische lid van het Europese Parlement en 'former judge, non-affiliated activist for the rule of law and fighter against corruption,' Mislav Kolakusic, heeft zojuist het volgende verklaard:

Mevrouw von der Leyen, president van de Europese Commissie, staat bekend als als mevrouw 4,5 miljard doses. Welnu, vandaag hebben tien van ons, allen leden van het Europese Parlement, haar de volgende vraag gesteld:

Wanneer gaat zij ons -- leden van het Europese Parlement zowel als de EU-burgers -- het verslag van de onderhandelingen overhandigen die zij met Pfizer had tijdens de aanschaf van 4,5 miljard vaccine-doses, toen er absoluut geen enkel bewijs bestond van de effectiviteit ervan, en van de onschadelijkheid van dat product. Let wel, 4,5 miljard doses voor 450 miljoen mensen... 

Uitgaande van deze cijfers moet ieder kind, iedere pasgeborene, tien doses worden toegediend van een product, waarvan -- op misschien twee of drie mensen na -- niemand weet wat erin zit. Dit gaat over geheime, beschermde patenten. 

Denk nu niet dat welke regering ook of welk Europees agentschap precies weet wat dit product bevat. Niemand weet dat. En niemand zal u dit vertellen. Zij hebben dit vaccin, dit farmaceutisch product, goedgekeurd, louter en alleen op basis van verklaringen van de farmaceutische concerns. Zij (de politici en hoge ambtenaren. svh) kregen geen enkel medisch onderzoek te zien. Tot op de dag van vandaag is er geen enkel medisch onderzoek overhandigd aan de leden van de Covid Commissie van het Europese Parlement of het Europese Medisch Agentschap, aan niemand. Hoe is dit mogelijk? Het handelt hier om corruptie. De aanschaf van 4,5 miljard producten om burgers mee in te spuiten, zonder dat iemand weet waarmee ze worden ingespoten, is vanzelfsprekend de grootste corruptie-affaire in niet alleen de geschiedenis van de Europese Unie, maar in die van de hele mensheid. 


 


Geen opmerkingen: