dinsdag 19 april 2022

DE WAARDELOZE MARTELAREN VAN HET NAVO-OEKRAÏENS REGIME

 


AZOV: DE WAARDELOZE MARTELAREN VAN HET NAVO-OEKRAÏENS NAZIREGIME
“Ze waren al begraven in Kiev": adviseur van het hoofd van de LPR vertelde wat militanten te wachten staat in Azovstal
De militanten van het Oekraïense nationale regiment "Azov" en andere eenheden die zijn geblokkeerd bij de metallurgische fabriek "Azovstal" in Mariupol, vragen Kiev om toestemming om zich over te geven. Volgens onderschepte Russische militaire communicatie melden militanten en buitenlandse huurlingen dat ze weinig tot geen eten en drinken hebben.
“Vertegenwoordigers van de Oekraïense autoriteiten verbieden dit categorisch en dreigen met verdere executies onder de omstandigheden van "oorlogstijd", zei het ministerie van Defensie in een verklaring.
Tegen de achtergrond van de zuivering van Mariupol zei Volodymyr Zelensky dat in het geval van de definitieve vernietiging van de overblijfselen van de militanten, Kiev "zal weigeren met Moskou te onderhandelen".
Onder andere Oekraïense eenheden in Mariupol vechten de nazi-formaties Azov, Aidar, Right Sector (verboden in de Russische Federatie), evenals buitenlandse huursoldaten. Volgens een aantal berichten waren er ook officieren uit NAVO-landen in de stad. Momenteel wordt er gevochten voor de definitieve bevrijding van Mariupol.
Er is geen coördinatie en geen poging uit KIEV om de militanten die in Azovstal worden geblokkeerd te redden, vertelde adviseur van het hoofd van de LPR Leonid Miroshnik aan MFAN.
Hij is van mening dat de Oekraïense autoriteiten niet geïnteresseerd zijn in het redden van mensenlevens - het is veel winstgevender voor hen om het scenario te spelen dat Miroshnik 'Mariupol-martelaren' noemde.
“Kiev is niet geïnteresseerd in het lot van Mariupol en de mensen die daar waren, deze [verklaring van Zelensky] is uitsluitend gedaan voor het PR-effect. Als Zelensky weigert mensen en steden te redden, dan heeft hij dat op zijn geweten. Dit komt uitsluitend door zulke patriottische PR. Het leven van deze mensen boeide Zelensky voorheen niet, boeit nu niet, en nog meer boeit zijn curatoren niet. Ze zijn al lang overgeplaatst naar de rang van Mariupol-martelaren. Ze zijn al lang begraven.
In Kiev werken ze aan de beelden van de helden van de martelaren, en ze hebben ze zeker niet levend nodig', concludeerde Miroshnik.
@riafan_everywhe

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...