dinsdag 19 april 2022

Biologische Laboratoria en Oorlogsmisdaden

Het Bernhard Nocht Instituut voor Tropische Geneeskunde heeft zijn activiteiten in Oekraïne geconcentreerd op extreem gevaarlijke koortsen - Denge, Chikungunya, West-Nijl en Usutu, om er maar een paar te noemen.


Deze informatie over de bio-militaire activiteiten van Duitsland in Oekraïne is verre van volledig. Het valt niet uit te sluiten dat naarmate de speciale militaire operatie vordert, aanvullende documenten worden ontdekt door de Russische strijdkrachten. Volgens bevestigde berichten heeft Duitsland zijn werkzaamheden op het gebied van biologische veiligheid nauw gecoördineerd met zijn Amerikaanse bondgenoten die een netwerk van ten minste 30 biologische laboratoria in Oekraïne hebben opgezet. Naast hun andere activiteiten waren ze betrokken bij gevaarlijk onderzoek.


Bron,  Ministerie van Buitenlandse Zaken via RT.


https://www.rt.com/russia/5



De tijd van domweg ontkennen is in feite voorbij, de bewijzen stapelen zich op.

Nederland is medeplichtig aan moord en oorlogsmisdaden tegen de Oekraïense bevolking.




1 opmerking:

Sacha zei

Stan, allereerst: ik vind het niveau van journalistiek wat je aanbood in je boek de Onendige Oorlog zowel in zijn concept als ook de inhoudelijk aanpak meer als brilliant. En ik heb het bovenstaande met ( dus ) dubbele stomme verbazing gelezen. 1x verbaasd omdat ik niet begrijp hoe je RT als "serieuze" bron kunt " gebruiken" en een tweede keer verbaasd omdat ik niet begrijp hoe iemand die het niveau van het conciperen en vormgeven van ( bijv.) de Oneindige Oorlog had/heeft dit kan schrijven.

Pankaj Mishra: The Shoah after Gaza