donderdag 18 maart 2021

Leve de Neoliberalen van VVD en D'66

 


Beste landgenoten die gisteren gestemd hebben:

Ik verwacht dat u allen blij bent dat dit demissionaire kabinet, dat zowel terroristen in Syrië steunde als moest aftreden vanwege  de toeslagen-affaire die gewone Nederlanders dupeerde, zijn klus kan afmaken. Na tien jaar bezuinigingsbeleid onder leiding van premier Rutte, heeft u ervoor gezorgd dat deze politici, die ook nog eens verantwoordelijk zijn voor het bombarderen  van Arabische burgers in het Midden-Oosten, gewoon kunnen door regeren. Gefeliciteerd. U kunt trots op u zelf zijn. Opnieuw heeft u aangetoond hoe een kleinburgerlijk en zelfgenoegzaam volkje van zich kan laten spreken. Door culturele deprivatie heeft de elite u zo stupide gemaakt dat u niet meer in staat bent om uw gedachten in woorden, laat staan daden, om te zetten. Als allochtoon ben ik blij dat ik maar 50 procent Nederlander ben, de andere vijftig procent kijkt nu naar uw betweterige onnozelheid en zal de komende jaren hiervan verslag doen. 



1 opmerking:

Anoniem zei

Jazeker Stan .. het is heel erg ..
Het stemvee wil het niet zien .. kijkt liever de andere kant op .. 'haben es nicht gewusst' ...
dat er een facistische dictatuur wordt uitgerold:

"Fascisme zou eigenlijk Corporatisme moeten worden genoemd, omdat het een samensmelting is van staats- en bedrijfsmacht."  Benito Mussolini (1883-1945)

In de volgende documentaire over de WEF Great Reset wordt Mussolini aangehaald met zijn basisdefinitie van Facisme:

https://rumble.com/vedtuh-davos-ontcijferd-stakeholder-capitalism-volgens-klaus-schwab.html

"Fascism should more appropriately be called Corporatism because it is a merger of state and corporate power." Benito Mussolini (1883 - 1945)

De New Yorkse economie professor Richard Wolff onderschrijft deze insider definitie van het Facisme en geeft een accurate toelichting: Hij omschrijft het Facisme als een instrument van de Kapitalistische elite om tijdens een globale economische meltdown nog steeds een renderend bedrijfsmodel uit te kunnen baten en vooral ook om te voorkomen dat het aan de wereld onttrokken roofkapitaal uit handen van de Kapitalistische wereld-elite wordt genomen voor een sociale herverdeling onder de door de meltdown getroffen bevolkingen.

https://youtu.be/HpqwDo_2xck

In de corporatistisch- facistische dictatuur wordt daarom met misleidende propaganda de schuld van de economische meltdown die is veroorzaakt door het roofkapitalisme, in de schoenen geschoven van de door het facisme gecrëeerde vijanden ( islamieten, joden, communisten, socialisten, Russen , Chinezen, Iran, epidemieën, terrorisme etc etc ) om daarmee een oorlogssituatie annex verdienmodel te realiseren.

De door economische meltdown in crisis gestortte bevolkingen wordt in het facistische bedrijfsmodel een nieuwe rooskleurige toekomst voorgehouden voor welke zij dan wel verplicht worden om hun bijdrage aan de strijd tegen de vermeende vijand te leveren.
Democratie wordt ondertussen afgeschaft en door schijndemocratie vervangen, zodat er alleen een illusie van volksvertegenwoordiging in het bestuur overblijft.
De berooide bevolkingen worden vervolgens ingezet in een wereldwijde beroving van de zogenaamde vijanden die door het facisme zijn opgevoerd. De buit kan worden toegevoegd aan het bezit van de facistische machtselite.

Deze strategie van de machtsovername en de vestiging van een facistisch wereldrijk uit de tijd van Mussolini en Hitler verschilt niet wezenlijk van de beoogde vestiging van de private wereldregering van het WEF door middel van deze Covid 'plandemie' als politiek instrument.

hieronder een interresante lezing op video: dr. Rath presenteerd in 2012 een heldere historische analyse over de verbindingen tussen de globale chemisch- farmaceutische industrie en de facistische dictatuur in Nazi Duitsland, de rol van Wall Street hierin en de opmaat naar de stichting van de EU.

https://youtu.be/WuhbyHE8mDg

Zakelijke verbindingen tussen facistisch leiderschap en de zakelijke wereldelite  worden haarfijn uitgelegd in de historische trilogie van Anthony Sutton: Wall Street and the Bolshevik Revolution, Wall Street and FDR,  Wall Street and the Rise of Hitler.

in de link hieronder ga je direct naar deel 3 in pdf :
 https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjzqsHzkqLvAhWL7XMBHfEtDqIQFjAAegQIAhAD&url=https%3A%2F%2Fwww.voltairenet.org%2FIMG%2Fpdf%2FSutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf&usg=AOvVaw0YNnlGslR1dr2p1Hg8rZE2

Als de mensen zich bewust zouden zijn van deze soort belangenverstrengeling in het internatonale zakelijk-politieke systeem zouden ze echt niet op de gevestigde politiek stemmen.

Maar met dank aan de domme nederlandse kiezers is de Great Reset met vestiging van een Facistische wereld - dictatuur weer een stap dichterbij gebracht .. helaas.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...