vrijdag 17 april 2020

Wat Klopt Hier Niet?

People take part in a protest for "Michiganders Against Excessive Quarantine" at the Michigan State Capitol in Lansing, Michigan, on April 15, 2020.

3 opmerkingen:

Rene Westermann zei

Wat mij opvalt op deze foto is dat ik een stel stevig gebouwde, meest tot de tanden gewapende mensen zie, ik zie niet 1 persoon, die in een ziekenhuis en / of verzorgings[te]huis werkt, waar hij / zij het moet doen met onvoldoende uitrusting, en zijn/haar werk met groot risico moet uitvoeren.(De mensen die met recht zouden demonstreren zie je niet omdat ze zeer hard moeten werken om het hoofd boven water te houden) Ik ben bang dat hier, op deze foto een groepje mensen te zien is dat de 'lockdown' alleen opgeheven wil zien in eigenbelang.........Wat een wereld. Welkom in de 21e eeuw

Anoniem zei

Die 'M' van Michigun in 'Remove the whiter regime', het zijn nl geen racisten.

Alles kan in de plutocraten show. Corona adagium: Alles kan omdat het moet. Zo kon het gebeuren dat...
Zoek de verschillen:
Aan de ene kant, aan de andere kant.

KLM/Schiphol kreeg van onze regering in het kader van wiedergutmachung voor de coronaschade reeds 680 mio dit jaar.(eerste tranche?) ze hebben het nog niet binnen of de head honcho van het tuig valt zomaar in de prijzen en de head honcjho van GL valt van z'n stoel. (en alle tweets van Sheila Sitalsing over de KLM bestaan niet meer).
En de NOS is hier (12 feb.) vergeten dat Booking.com aanjager van het toerisme onlangs om een andere reden in het nieuws was. Loyaliteit aan wie of wat? Besodemieteren kun je leren. Beloon dat en hou je muil!
This
Don't buy and The Dealer will die.

Anoniem zei

https://www.quotenet.nl/zakelijk/a32173315/bookingcom-ontvangt-al-jaren-staatssteun/

De achtergronden..

Land of the Free. Home of the Brave

  Going Underground @GUnderground_TV From the country that lectures the world on freedom and press and democracy: State troopers are sent to...