vrijdag 26 oktober 2018

Steun aan Terroristen als Nederlands Staatsgeheim


Syrië is nu “staatsgeheim” in Nederland

Afbeeldingsresultaat voor Syrie nederland cartoon
Ja bijna was het al van de agenda af, Syrië, de boel is nu verloren, die “nare” Assad heeft gewonnen en is gewoon blijven zitten, wat een ramp voor de Nederlandse politiek, op het verkeerde paard gewed. Obama, ja die voelde er wel wat voor, samen met de “deep-state”, o.l.v. van John McCain, om eens lekker het vuurtje op te stoken en hij en zijn “deep-state” hadden al veel voorbereidingen genomen, al vóór 2011, om de “Arabische Lente”, ook een succes te laten worden in Syrië, gewoon wat terroristen in Dara’a neergezet, bewapend en daar heb je de revolutie (even kort door de bocht). 
Natuurlijk moest het heldhaftige Nederland meehelpen om al die nare soldaten en “regime” getrouwen en af en toe wat burgers, af te schieten, dus beschuldig je Assad die zijn eigen bevolking afslacht en ondertussen gooi je zelf wat bommen, eerst in Irak en toen Syrië, landen die je volgens het Internationaal Recht niet zomaar mag aanvallen, maar ach dat Internationaal Recht, dat kun je zo draaien dat het net legaal lijkt toch!
Share this on WhatsAppDONEER EN STEUN ONS WERK DONATE AND SUPPORT US: IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33   De “ingewijden” onder ons wisten het allang, Osama Bin Laden is niet vermoord door “special Commando’s”, maar was al eerder om het leven gekomen in 2001. Volgens de vermoorde Benazir Bhutto in 2007.   Osama Bin … Meer lezen over Mossad en andere geheime diensten en organisaties bekennen oprichting ISIS
We hadden toch IS (gemaakt en getraind in Kamp Bucca – Irak en Jordanië gerecruteerd), die moesten zogenaamd bestreden worden, nu is een groot deel van hen gered, de kopstukken, de BBC heeft er opnamen van dat ze gered zijn, ook veel “vluchtelingen” (niet alle) in 2015 bestonden uit IS en andere terroristische elementen. De rest die Assad samen met die “boze” Poetin (ook al gedemoniseerd, hij is gevraagd door Assad te helpen, dus ja stront aan de knikker voor het westen) om de “westerse” gesponsorde terroristen te bestrijden. 
Afgelopen weken is het laatste bolwerk (op Idlib na) gevallen Dara’a, de propaganda werkte al niet heel goed meer, van de reguliere MSM en de politiek (in het westen), wist het al, het is een verloren zaak. Ze hadden het hoog opgespeeld in Aleppo en Ghouta, maar het heeft niet gewerkt, het volk heeft gewonnen. Ja het volk, zonder volk geen leger en zonder leger geen overwinning! Vele families in Syrië hebben grote verliezen geleden, mannen, jongens, vrouwen en meisjes, gevallen in de strijd tegen het westerse terrorisme!
De laaste grote slag gaat komen en dat is Idlib, gesitueerd aan de Turkse grens, waar nog honderduizenden terroristen zitten, het precieze aantal is onbekend, veel terroristen hebben er voor gekozen om vanuit de bevrijde gebieden met de befaamde “groene bussen” naar Idlib af te reizen (toch aardig van die “nare” Assad om hen vervoer naar Idlib te geven) en zich zo bij hun “broeders” in Idlib te voegen voor de laatste strijd. Er zijn in Idlib veel buitenlandse jihadisten (waar de reguliere MSM graag over bericht) , vanuit Europa maar wat je dan weer niet hoort in de reguliere MSM uit de Kaukasus en zelfs China.
Hier een goede documentaire uit 2017 over Idlib
Nu gaan er enkele politici toch vragen stellen, zoals Pieter Omtzigt (CDA) over welke wapens en hoe de terroristen eigenlijk gefinancierd zijn en of het nog steeds doorging ( de financiering) na 2015!

Geen opmerkingen:

Let the pictures hit you.

  Lord Bebo @MyLordBebo BE QUIET AND WATCH. Let the pictures hit you. This is a smashed Ukrainian position, now under Russian control. Po...