zaterdag 29 mei 2010

Gaza Freedom Flotilla 8


beste allemaal,
Een wrap up van al het nieuws en tekstberichten van Anne in de afgelopen 24 uur:
Anne's schip was donderdag vertrokken van Kreta, maar ondervond technische problemen en moest daardoor in Cyprus aanleggen om de passagiers op de andere schepen over te brengen. Vervolgens werd besloten om de schepen (Sumoud en Ship of Hope) te vervangen. Nu laat Cyprus - onder politieke druk van Israel - de passagiers niet toe van de schepen af te gaan. De gehele vloot wacht nog steeds op deze 2 flagships.

vivian korsten

3 opmerkingen:

John zei

http://www.haaretz.com/print-edition/opinion/a-blockade-on-israel-1.292704

De Israelische krant Haaretz maakt gehakt van de blokkade van Gaza, van de weigering van de verschillende Israelische leiders om met Hamas te praten en vragen zich af wat nu eigenlijk de reden van operatie Cast lead is geweest.

Dit, terwijl onze publieke omroep weer eens ruimte gaf aan die idioot Fritz Barend om te gillen dat het enige doel van Hamas is om Israel 'van de kaart te vegen' onder instemmend geknik van die andere pro-Israelier Frank du Mosch (afgelopen donderdag avond half 7 tot 7).

Ik ga maar eens een klacht indienen. ONEE helemaal vergeten je kan geen klacht indienen over de publieke omroepen want dat zou 'de journalistieke vrijheid kunnen inperken'.

SCHURKEN!!!!

Als er dan al een reden is om snel een nieuw kabinet te hebben, is het wel om een nieuwe minister van media en cultuur te krijgen. Ik veracht de PvdA, maar Plasterk was man genoeg om mijn vorige klachten toch te laten beantwoorden door de publieke omroepen.

(Ik ben woedend!)

Enfin, fijne dag nog. Shalom, Netanyahu.

John

John zei

Die slapjanussen van de publieke omroepen zouden een voorbeeld moeten nemen aan de BBC, ook een publieke omroep. Met een gigantisch klachtenbehandelapparaat, commissies, etc.

En toch journalistiek vele maatjes te groot voor alles wat wij te bieden hebben.

Herman zei

@John.

Goed commentaar.

Dit is overgenomen op de speciale "Free Gaza" paginavan "Stop de Bezetting" : http://www.stopdebezetting.com/free-gaza/palestina-laatste-nieuws-anne-de-jong.html