vrijdag 22 januari 2010

Obama 148


Paul heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Tom-Jan Meeus van de NRC 10" achtergelaten:

Zag toevallig vandaag dit filmpje. Geen schokkende materie natuurlijk maar het geeft je wel een doorkijkje wat voor een man Obama eigenlijk is.

http://www.youtube.com/watch?v=jh-4aPRy5bg&feature=player_embedded

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe weet men dat het betaalde acteurs zijn?

anzi

Lucas zei

Het gaat er niet om of ze betaald worden maar dat zowel bij Obama als bij Rasta Rostelli telkens dezelfde mensen naar voren komen.

Paul zei

Anzi, dat een dergelijk voorval zich overal identiek afspeelt is slechts te verklaren door bewust in scene zetten. Wat maakt het uit of de flauwvalster betaald wordt? Eigenlijk verbluffend dat zo'n goedkope kermistruc behoort tot Obama's campagne die door iedereen als enorm geavanceerd werd gekenschetst. Maakt wel duidelijk hoe hoog ze de kiezer achten.

Lucas zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Lucas zei

Correctie: Obama heeft natuurlijk een ruimer budget dan Rostelli en hoeft niet telkens van dezelfde mensen gebruik te maken. Het hoeft zelfs niet in scene gezet te zijn. Maar een setting die verwijst naar de verschijnselen van de strak geregiseerde 'Messias'-shows van Michael Jackson duidt wel op massahysterie.

Anoniem zei

"In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way." Franklin D. Roosevelt"

Anoniem zei

Ook leuk

What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite" Bertrand Russell (1872 - 1970

anzi

Anoniem zei

Na gelezen te hebben dat het flauwvallen door de "Obamania" kwam volgens Netwerk, vrouwen he, altijd hetzelfde gelazer, de beste versie van Change is Gonna Come. Lang geleden, want de beste man is allang gechanged.


You tube
Luther Vandross Sings In Church - "Change Is Gonna Come"

anzi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...