dinsdag 26 mei 2009

Madeleine Albright


Dit zijn de emailadressen van de fractievoorzitters in de Haagse gemeenteraad. Ik zou het op prijs stellen wanneer zoveel mogelijk lezers van deze weblog de fractievoorzitters meedelen dat ze protesteren tegen de deelname van Madeleine Albright aan 'de raad van toezicht van een nieuw onderzoeks- en opleidingsinstituut in Den Haag. Het gaat om een nog op te richten Haagse instelling die in samenwerking met de Universiteit Leiden moet uitgroeien tot een van de belangrijkste opleidingen op het terrein van vrede, recht en internationale veiligheid.'

Het is de enige manier waarop wij burgers kunnen opkomen voor de mensenrechten. Wanneer politici die op grote schaal oorlogsmisdaden hebben gepleegd door gezagsdragers gevraagd worden op te komen voor de mensenrechten dan zijn wij ver van huis. Hier zijn de namen:


b.sepers@denhaag.nl
anne.mulder@denhaag.nl
i.gyomorei@denhaag.nl
h.m.weening@denhaag.nl
a.khoulani@denhaag.nl
w.j.pijl@denhaag.nl
RALPF@denhaag.nl
r.bouchtaoui@denhaag.nl
a.f.vanderzwan-hoekman@denhaag.nl
g.h.m.wijsmuller@denhaag.nl

2 opmerkingen:

Unknown zei

De naam van dat instituut kwam mij al bekend voor - het lijkt mij dat men in Indonesië maar even moet gaan zeggen: CU in court.
We weten tot nu toe alleen van die Delftse mijnheer die in het comité van aanbeveling zitten interessanter is wie er uit neoconbolwerk Leiden afgevaardigd zijn - al denk ik dat het juist niet de Ellians en de Cliteurs zullen wezen.

Unknown zei

Lees voor ...zitten...: zit.

Overigens krijg ik bij voorbaat al een moedeloos of vermoeid gevoel over hoe men zal reageren. Madeleine Albright is nooit veroordeeld wegens oorlogsmisdaden en is dus bij uitstek geschikt om anderen te laten veroordelen. Zo zal de redenering luiden.

Zie ook vice-procureur-generaal Gonsalves, die een prijs naar zich vernoemd heeft gekregen.
Eigenlijk is Wilders al vele jaren premier in dit land :-(