dinsdag 28 november 2006

Terrorisme.



Ik kreeg deze email van Boudine Berkenbosch:

'Even een tip over een documentaire die sinds gisteren met Nederlandse ondertiteling op Google Video staat: Mind the Gap 7/7.

Met de Londense Metro aanslagen is al net zo zeer alles mis, als met de aanslagen van 11 september. Deze documentaire duurt 41 minuten en zet het gebrek aan feiten op een rijtje.
http://video.google.com/videoplay?docid=-9026971387182561652

Met vriendelijke groet,

Boudine'

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dat 911 niet een opzichzelf staande gebeurtenis was blijky bijvoorbeeld uit de aanslagen in london op 7/7...
toch zijn er veel meer van dit soort FALSE FLAG OPERATIONS terug te vinden in dee geschiedenis, zoals alex jones laat zien in zijn film terrorstorm.
ook in rusland is het 1999 gebruikt, wat te zien is in de film "Disbelieve"
http://video.google.nl/videoplay?docid=7658755847655738553
het gaat over een bomaanslag op twee flatgebouwen in moskou in 1999. er ontstond een noodtoestand waarbij poetin als sterke man naar voren werd geschoven, welke binnen een kwartier wist wie de daders waren: tjetjeense rebellen. de oplossing: een nieuwe oorlog starten…
klinkt dat bekend?
in deze film ga je mee tijdens de zoektocht naar de waarheid door één van de slachtoffers.
en de uitkomst is HELAAS niet meer verassend…
alles lijkt erop dat ook hier gebruik is gemaakt van een “false flag operation”… ook weer ten kosten van de eigen burgers…
triest, diep triest…
de russische 911

Anoniem zei

Iedereen die op 7/7 de gebeurtenissen in Londen volgde, kon meteen al alle aanwijzingen van een valse-vlag waarnemen. Eén ervan was de mirror die plaatsvond. Ik vond het toen nog nodig om via het gastenboek van het NOS-journaal dit op deze manier te delen:

Een hoop onzin wordt er via dat NOS-journaal en andere media over ons uitgestort met betrekking tot 7-7.

Vreemd dat er niet genoemd wordt dat het beveiligigngsbedrijf Visor Consultants op het moment van de aanslagen een oefening hield die een bomaanslag moest suggereren op exact dezelfde plaats, waar de werkelijke bomaanslag plaatsvond. Een mirror dus, exact dezelfde situatie als op 911.

Peter Power, managing director van dat bedrijf heeft dat op de avond van 7-7 op BBC 5 verklaard.

Ieder normaal denkend mens zou denken dat dit 'toeval' op z'n minst de opening van een nieuwsrubriek hoort te zijn.

Het NOS-journaal heeft blijkt weer eens een hele 'eigen' agenda. Vanwege het belang hiervan noem ik het achterhouden van deze relevante informatie dan ook ronduit crimineel.

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...