zaterdag 28 oktober 2023

De massale Zionistische Terreur

 

Israëlisch leger binnengedrongen in Gaza • 'Hulpverlening totaal onmogelijk'

In dit blog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de oorlog tussen Israël en Hamas.

  • Israël heeft bombardementen uitgevoerd op de Gazastrook, volgens Arabische media het zwaarste bombardement sinds het begin van de oorlog.
  • Volgens Israël gaat het om 'uitbreiding' van de operaties op de grond. Het leger heeft ook 100 straaljagers ingezet. Ook zijn soldaten Gaza ingegaan, zij zijn er nog altijd.
  • Er is nauwelijks contact mogelijk met de Gazastrook. Nederlanders met familie daar krijgen geen contact, net als hulporganisaties. Over slachtoffers is nog weinig informatie bekend. 

https://nos.nl/collectie/13959/liveblog/2495674-israelisch-leger-binnengedrongen-in-gaza-hulpverlening-totaal-onmogelijk

1 opmerking:

Rene Westermann zei

Hier staat geschreven:

Er is nauwelijks contact mogelijk met de Gazastrook. Nederlanders met familie daar krijgen geen contact, net als hulporganisaties. Over slachtoffers is nog weinig informatie bekend.

https://nos.nl/collectie/13959/liveblog/2495674-israelisch-leger-binnengedrongen-in-gaza-hulpverlening-totaal-onmogelijk

Huh?! Dus volgens nos.nl tellen alleen 'Nederlanders met familie daar [in Gaza] krijgen geen contact' Dus volgens nos.nl tellen de overige ruim 2 en een kwart miljoen mensen, die daar [in Gaza] als ratten in de val zitten,niet mee. Volgens nos.nl is dit blijkbaar gewoon ongedierte en kan verdelgd worden.

Zionists Are Allowed by the West to Kill

  https://x.com/mhdksafa/status/1791884419776553180 Mohamad Safa @mhdksafa This is not a detainment camp in World War II, nor a prison in th...