donderdag 26 oktober 2023

Rutte: meer humanitaire hulp aan Gaza is cruciaal

 En ja hoor, de publieke opinie kan niet genegeerd worden: Rutte: meer humanitaire hulp aan Gaza is cruciaal Volgens demissionair premier Rutte is het "cruciaal" dat er snel meer humanitaire hulp naar Gaza gaat. Dat zei hij in Brussel, waar een EU-top gaande is die onder meer gaat over de oorlog tussen Hamas en Israël.

"Er is massief meer water, voedsel, stroom en brandstof voor de ziekenhuizen nodig, zodat de humanitaire situatie kan verbeteren." Vandaag kwamen er opnieuw 12 vrachtwagens met hulpgoederen via de grensovergang met Egypte Gaza binnen. "Dat is te weinig, dat volume moet omhoog", stelt Rutte.

Hij benadrukte verder dat het van het grootste belang is dat Israël Hamas uitschakelt: "We moeten erkennen dat Israël geen toekomst heeft als het Hamas niet uitschakelt. Maar het is cruciaal dat dat niet ten koste gaat van onschuldige Palestijnse burgers in Gaza."

Rutte: 'Israël moet Hamas uitschakelen maar niet ten koste van Palestijnen'


1 opmerking:

Bauke Jan Douma zei

Israel heeft überhaupt geen toekomst. De genocide die Rutte helpt uitvoeren zal Israel volkomen geïsoleerd in the wereld maken, en derhalve de gevoelde onveiliheid alleen maar vergroten.

Israel is a failed state, en tussen de laatsten die dat weigeren te zien bevindt zich de leugenaar-recidivist Rutte.

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...