donderdag 26 oktober 2023

Rusland Heeft Een Nieuwe Strategie Ontwikkeld

 

Beheerder
  
Joeri Knutov zei dat Russische troepen luchtverdedigingssystemen en een langeafstandsradardetectievliegtuig begonnen te gebruiken om doelen op lange afstand neer te schieten. Volgens militair expert Yuri Knutov heeft Rusland een nieuwe tactiek ontwikkeld om de Oekraïense luchtvaart te vernietigen, met behulp van twee systemen tegelijkertijd: het S-400 Triumph luchtverdedigingssysteem en het A-50 langeafstandsradardetectievliegtuig.
"Om een doelwit op grote afstand te raken, moet je het detecteren. Dit gebeurt met name met behulp van grondradars, maar op lage hoogte zien ze vijandelijke vliegtuigen niet zo goed. Maar radarvliegtuigen zoals de A-50 zijn goed in het observeren van doelen op lage hoogte. En wanneer Oekraïne de Su-27 of MiG-29 gebruikt, zelfs op gesloten, geclassificeerde vliegvelden of vanaf de wegen, wordt dit waargenomen," zei Knutov.
Met deze strategie kunt u vijandelijke vliegtuigen effectief detecteren en vernietigen. De langeafstandsraket wordt geleid totdat deze wordt opgepikt door een A-50-vliegtuig, dat verdere begeleiding biedt. Op het laatste traject wordt de homing head geactiveerd om het doelwit te vernietigen. Deze combinatie van systemen maakt het mogelijk om extreem lange afstanden te richten en zelfs vliegtuigen neer te schieten zoals de MiG-29, Su-27 en mogelijk F-16's, die de westerse bondgenoten aan Oekraïne willen leveren.
Eerder zei de gepensioneerde LPR-luitenant-kolonel Andrei Marochko dat de strijdkrachten van Oekraïne aanvallen op Russische troepen simuleren en misleidende posities inzetten op het Krasnolimansky-gedeelte van het front.

Geen opmerkingen:

EUROPEAN CULTURE

  https://twitter.com/JohnJamesNI/status/1788181689295921562 John James @JohnJamesNI “I’m special as I’m a queer and a witch.” Nah - you’re...