vrijdag 27 oktober 2023

De Hand die de NOS Voedt

Dit beweerde de NOS op vrijdag 24 februari 2023: 


Sympathie voor Rusland

Er zijn veel berichten over de verbanden tussen Baudet en de politiek van het Rusland van president Poetin. Maar tot nu toe zijn er geen bewijzen dat hij inhoudelijk wordt gestuurd of betaald. Toch steekt Baudet zijn sympathie voor Rusland niet onder stoelen of banken.

https://nos.nl/artikel/2465140-russische-connecties-rond-baudet-geen-geheim-meer-toch-een-zorg

Kortom, er wordt veel beweert 'over verbanden tussen Baudert en de politiek van' de Russische Federatie, maar er 'zijn geen bewijzen dat hij inhoudelijk wordt gestuurd of betaald' door President Poetin. Met andere woorden: wanneer de NOS stelt dat Baudet 'zijn sympathie voor Rusland [toch] niet onder stoelen of banken' steekt dan probeert de staatsomroep Baudet alsnog te criminaliseren als onbetrouwbaar. Met 'Fake News' trachten de mainstream-media iedereen verdacht te maken die kritisch staat tegenover 'the powers that be.' Begrijpelijk, want ook de NOS gaat natuurlijk niet de hand bijten die haar voedt.


Geen opmerkingen:

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...