zaterdag 11 maart 2023

Douglas MacGregor: "Russia will have its way in Ukraine.

 


Former US Army Colonel, Douglas MacGregor: "Russia will have its way in Ukraine. Russia will annihilate the Ukrainian armed forces. This regime will not survive."
1:17
24,3K keer bekeken

1 opmerking:

Sjuul van Dissel zei

Niemand is meer ergens aansprakelijk voor voor zover het verder reikt dan een eigen houding ten opzichte van de van iedereen algemeen vereiste slaafsheid aan het door orthodoxen en calvinisten geïnterpreteerde profeten opgelegde kapitalistische systeem dat aansprakelijkheid beperkt tot niet verder dan individuele vrijwillige liefdadige zelfopoffering die de minste vorm van collectief gevoelde aansprakelijkheid feitelijk verwijst naar die enige twee door millennia genocidale oorlogvoering overgebleven onaansprakelijke judeo-christelijke abrahamistische goden Jehova en Allah van de kapitaal bezittende klasse die alle andere evenzo aan kapitaalbezit onderhevige goden genocidaal negeert dan wel genocidaal ermee oorlog voert door het inzetten van laffe achterbakse treiterfascisten die als endemische parasieten de breinen van iedereen die er een heeft op scholen al besmet met zichtsbeschadigende ignorrand en vervalste lesstof welk het eigen briljante brein bevinden zodanig breekt dat een nog maar uiterst zeldzaam overgebleven aansprakelijk existerend ongebroken brein zijn kinderen al vanaf kleuterschoolleeftijd kan zien debiel worden tot het minimaalste niveau dat nodig is om als een slaaf tussen slaven te kunnen overleven als een gedomestiseerde twietboeblatende kudde inclusief de blind gemaakte alpha's die niks meer voort te leven hebben want geen vruchtbaar individu is meer ergens aansprakelijk voor. Ik heb The Great Gatsby film gezien en hij bevestigd daarin waar ik het over heb en vertik het mede daarom ook te gaan twieteren.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...