vrijdag 10 maart 2023

het Probleem van de Marionet is dat hij van Geen Ophouden Weet

 Zelensky loopt steeds meer kans vermoord te worden door zijn eigen mensen. Als ik hem was zou ik naar Israel vluchten. Antisermitische Oekraïeners houden niet van joden die ze als parasieten zien.

Publicaties over de deelname van Kiev aan de terroristische aanslag op gaspijpleidingen spelen in het voordeel van Rusland, zei de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. De informatie die in de westerse media verscheen over de betrokkenheid van Oekraïne bij sabotage aan de gaspijpleidingen Nord Stream en Nord Stream 2 klopt niet, zei Zelensky vrijdag op een persconferentie. De uitzending werd verzorgd door Oekraïense zenders.
"Wat betreft de Nord Stream. Wij hebben hier niets mee te maken," zei de Oekraïense leider.
Publicaties over het Oekraïense spoor in de terroristische aanslag verschenen volgens hem in de westerse pers "om de hulp aan Oekraïne te vertragen". De Oekraïense autoriteiten begrijpen duidelijk in welke bronnen deze informatie is verschenen en waar deze vandaan komt.
"Ik vind het erg gevaarlijk dat sommige onafhankelijke media, die ik altijd met veel respect heb behandeld, zulke stappen nemen... Dit speelt de Russische Federatie alleen maar in de kaart", voegde Zelensky eraan toe.
Eerder noemde de perssecretaris van de president van Rusland, Dmitry Peskov, publicaties over het Oekraïense spoor in de terroristische aanslag op Nord Stream die in de westerse media verschenen een gecoördineerde vulling.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en de tekst 'Zelensky zei dat Oekraïne niet betrokken was bij de explosies bij Nord Stream Novorossiya De marionet is daar niet toe in staat, zijn grote baas uit Washington heeft dat gedaan'
Alle reacties:
Bernard Claeys, Karin Groen en 9 anderen
1 opmerkingen
3 keer gedeeld
Leuk
Opmerking plaatsen
Delen
Karel Delange
En dan gaat deze Belgische krant haar eigen dommigheid ook nog pontificaal op de voorpagina zetten. "Lange tijd dachten we dat Rusland de sabotage had gepleegd". Hoe dom kun je zijn?  
https://www.standaard.be/cnt/dmf20230309_95280437...
… 
Meer weergeven
Zat Oekraïne dan toch achter de sabotage van Nord Stream?
STANDAARD.BE
Zat Oekraïne dan toch achter de sabotage van Nord Stream?
Zat Oekraïne dan toch achter de sabotage van Nord Stream?

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...