zondag 12 maart 2023

Westerse propaganda gemaakt voor Oekraïne

 

Westerse propaganda gemaakt voor Oekraïne

 Read Time:5 Minute, 6 Second 
Westerse media, dezelfde propaganda en nep nieuws als bij de Syrische oorlog, dezelfde foto’s gebruikt in April 2022 en September 2021, voordat de Speciale Militaire Operatie überhaupt begonnen was! Foto: Deathship/Getty

Alles wat we in de Westerse media zien rond Oekraïne is een massale propaganda operatie met als hoofdkwartier het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de Amerikaanse inlichtingendiensten, het Pentagon, en de CIA in Langley, waar ook de “dodenlijst” Myrotvorest georkestreerd wordt, waar ik en vele andere op staan.. Het witwassen van geld gebeurd in Nederland en het VK speelt een belangrijke rol voor Europese inlichtingen, zoals MI5/6 of het voormalige Statecraft Institute, ook Nederland met het pseudo journalisten onderzoek bureau  Bellingcat, speelt een belangrijke rol voor de EU.

Duitsland is het verlengstuk van de VS op militair gebied, immers de grootste VS basis bevindt zich in Ramstein. Het allergrootste drone programma van de VS is in Ramstein en tijdens de “War on Terror”, waarschijnlijk ook vandaag de dag nog en Rusland zou natuurlijk een doel kunnen zijn. 


De Amerikaanse luchtmachtbasis in Ramstein was een centraal en onmisbaar element in Barack Obama’s controversiële gebruik van drones in de oorlog tegen het terrorisme. 

Foto: Der Spiegel

Bewijzen op Wikileaks lieten al in 2015 zien dat Ramstein betrokken was bij vrijwel elke drone-aanval van de luchtmacht. Zelfs als de piloten op luchtmachtbases in Nevada, Arizona of Missouri zitten en zelfs als de doelen zich in de Hoorn van Afrika of het Arabische schiereiland bevinden, was het USAFE-hoofdkwartier in Ramstein er bijna altijd bij betrokken.

“Ramstein draagt het signaal om de drone te vertellen wat hij moet doen”, zegt een Amerikaanse inlichtingenbron, die op de hoogte is van het droneprogramma van de Amerikaanse overheid. Hij weigerde geïdentificeerd te worden uit angst voor vergelding. “Zonder Ramstein zouden drones niet kunnen functioneren, althans niet zoals ze nu doen.”

Dit over het militaire deel, sinds de Syrische oorlog, gevoerd als een proxy oorlog, gesponsord door het Westen, is de informatie oorlog d.m.v. mobiele telefoons echt op gang gekomen.

WikiLeaks Reveals How the US Aggressively Pursued Regime Change in Syria, Igniting a Bloodbath – Truthout

De Informatie oorlog

Het Westen doet er alles aan om haar bevolking te indoctrineren met immense propaganda over de “slechte” Russen, Oekraïense vlaggen hangen op Europese overheidsgebouwen, eenzijdige updates over het front, waar de Russen altijd volgens deze propaganda aan de verliezende hand zijn. President Poetin wordt neergezet als de “grootste” dictator aller tijden.

Maar dat is de strategie, sinds de “War on Terror“, of misschien nog wel daarvoor. Waar Osama bin Laden als de allergrootste terrorist werd neergezet, terwijl hij gestudeerd heeft in de VS, daarna gesponsord werd door de VS om tegen de Russen te vechten in Afghanistan. Ook het opblazen van het WTC in 2001, werd, volgens de VS, gedaan door een meerderheid Saoediërs, waarom dan Afghanistan binnenvallen en niet Saoedi-Arabië? Omdat Bin Laden in Afghanistan zat moest een hele bevolking uitgemoord, en gebombardeerd worden . Na Osama bin Laden kreeg het westen nog een grotere terrorist Abu Bakr al-Baghdadi, die net als bin Laden op wonderbaarlijke wijze geëlimineerd werd, dat hadden de presidenten van de VS nodig goed voor hun imago!

Dat is slecht één van de voorbeelden, daarna kwam de totale vernietiging van Libië en natuurlijk Irak en Syrië. Irak werd de oorlog verklaard door een leugen en in Syrië werden bewapende moslimbroederstussen vreedzame demonstranten gezet en vermoorden in 2011 in de stad Da’ara politie agenten. Deze moslimbroeders al snel Al-Qaeda, Al-Nusra en later allemaal DAESH (ISIS) genoemd organiseerde opstandjes in diverse steden en door de kwalijke rol van Westerse media werd het als iets groots gezien en kon de VS en het Westen deze met weer wapens voorzien en de rest is geschiedenis!

Daarna lagen de plannen al klaar voor een regime-change in Rusland, sinds 2014 en natuurlijk door de hulp van Rusland aan Syrië, werd de haat nog groter van de VS en haar vazalstaten die natuurlijk altijd mee moeten doen in deze waanzinnige criminele ideologie van de VS.

De media draaide op volle toeren, natuurlijk zijn de grote Westerse media bedrijven allemaal gelieerd aan de regeringen van de VS en Westerse staten in de EU. Het scenario voor propaganda ligt klaar en elke dag maar weer komen er “fake” berichten naar buiten over het front over de misdaden die Russische soldaten zouden hebben begaan, natuurkijk niets over de Oekraïense kant, stel je voor dat je het AZOV regiment neonazi’s noemt, dat kan echt niet, al deden ze dat wel in 2014, maar ja ze zijn nu nodig als huurlingen tegen die “boze” Russen dan kan je alles gebruiken net als in de Syrische oorlog je gewoon ISIS steunt, hen bevoorraad, salaris uitbetaald en zegt dat het “onschuldige” rebellen waren tegen de kindermoordenaar Assad, zo werkt Westerse propaganda en de bevolking tuimelt er elke keer weer in!

Hier nog een foto die diverse malen gebruikt werd in 2016 en 2022Foto: Twitter

Op media outlets zoals Twitter en Facebook (gerund door de CIA) worden veel nep accounts ingezet, op Facebook komen ze uit Polen en op Twitter uit Langley (CIA) dat schrijven deze Twitter trollen er namelijk zelf bij en proberen zo een nepcampagne op touw te zetten tegen Rusland.

Helaas voor jullie die dit lezen in Nederland is Nederland één van de grootste financiers van al deze oorlogen die gevoerd worden in naam van democratie en vrijheid, die miljoenen mensen het leven gekost heeft. Zolang Europa niet vrij is van de invloed van de VS zal er geen vrede zijn. Nee ik pleit niet voor aansluiting met Rusland, maar voor een soeverein Europa, een soeverein Nederland die goede betrekking moet onderhouden met de VS en Rusland. 

De criminele elementen in de huidige regeringen van de Europese landen en de VS moeten berecht worden voor hun daden en Europa moet opnieuw beginnen haarzelf uit te vinden, haar echte cultuur en niet de “pseudo” woke cultuur van de VS een land dat slecht 200 jaar oud is en gesticht door Europeanen die de Indianen hebben uitgemoord! Criminele Europeanen dus net als in Australië e.a.

https://freesuriyah.eu/2023/03/09/westerse-propaganda-gemaakt-voor-oekraine/
Geen opmerkingen:

Nazi Crimes of the Self Proclaimed Jewish State

  https://x.com/ShaykhSulaiman/status/1801917313551339642 Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman NEVER FORGET WHAT THEY DID 11:59 a.m. · 15 jun. 202...