donderdag 23 juli 2020

Zionistisch Onrecht in Nederland



Dit is het logo van een Britse Pro-Israel Organisatie die zich mengt in de interne aangelegenheden van Nederland. Het logo verbeeldt precies wat de opvatting is van deze zionistische propaganda-club. 'Vrouwe Justitia' is hier verdrongen door de David-ster, die wereldwijd bepaalt wat recht en wat onrecht is. Men dient niet te vergeten dat 'Vrouwe Justitia van oorsprong een Romeinse godin is en naderhand de personificatie van het recht. Een afbeelding van haar is vaak te vinden op gerechtsgebouwen en andere plaatsen waar vroeger recht werd gesproken. Haar Griekse tegenhangster is Themis.

Vrouwe Justitia wordt doorgaans afgebeeld als een geblinddoekte figuur, met in haar rechterhand een zwaard en in haar linkerhand een weegschaal.' 

Een onbekend percentage van de zionistische beweging, dat onvoorwaardelijk het misdadige bewind steunt van de zelfbenoemde 'Joodse' staat, accepteert het internationaal recht niet, en heeft dit, zoals in dit geval te zien is, vervangen door het zionistisch onrecht. Door het gebruik van de David-ster claimt de Britse organisatie namens alle Joden in Israel te spreken en namens alle joden buiten Israel. Maar dat is een leugen, zoals blijkt uit het groeiend aantal westerse joden dat zich keert tegen de Joods-Israelische terreur tegenover de Palestijnse bevolking. Meer over deze zaak kunt u hier lezen:





1 opmerking:

Sjuul van Dissel zei

Hoi Stan,

U kan geen aangifte doen van censuur werd me telefonisch meegedeeld, ik moest eerst bellen voor een afspraak wou ik aangifte doen bij de politie. Over gevaarlijke misleiding gesproken, de impliciet door Facebook opgegeven rede voor het censureren van ons. IK hou het dus op staatsgevaarlijke misleiding van zowel Facebook als de politie. Democratische Rechtsstaat ammehoela, de agent in kwestie kon d'r lach nauwelijks onderdrukken.
Ik moet een klacht indienen bij Facebook zegt de politie. Ik ga straks op het politiebureau kijken of ik die weigering zwart op wit kan krijgen. Zal ook wel niet. Ze zullen me wel weer proberen niet uit te lachen.
https://www.facebook.com/sjuul.vandissel


'kZou nie weten wat voor een delict dat is, en nee geen bewijs van aangifte doen, ga een klacht indienen bij Facebook. Hoe? Ga een brief aan ze schrijven, zoek hun adres maar op.


'Wie niet weigert... bezwijkt uiteindelijk voor de verleiding naar het andere kamp over te lopen, waar hij in het beste geval bedrieglijke privileges zal vinden en een redding die zijn ondergang is.' Primo Levi
Kwoot van een kwoot van Hajo Meyer in jouw boek. Wat ik altijd al wist.

Israeli Mayor Caught Lying By Sky News