zaterdag 25 juli 2020

Vernederde Boeren?

Meer vrijheidsacties 25 en 26 juli tegen de 1,5 meter samenleving – De Lange Mars plus

by NL-AB

25-07-20 08:55:00, 

Ook dit weekeinde zijn er weer enkele acties gepland tegen de 1,5 meter samenleving, tegen 5G, de verboden demo’s, de boeren die vernederd worden en de inzet van geheime politie om demonstraties te onderdrukken.

https://www.dlmplus.nl/2020/07/25/meer-vrijheidsacties-25-en-26-juli-tegen-de-15-meter-samenleving/ 


Wat is dit? Boeren die 'vernederd' worden? In werkelijkheid zijn boeren de grote gifverspreiders door hun intensieve landbouw en veeteelt die voor de export zijn bedoeld. Boeren zijn de knechten van de banken geworden. Hou op met ze af te beelden als slachtoffers. Zij zijn de daders van de vergiftiging van Nederland. De vrijheid om te vergiftigen is geen vrijheid. 




1 opmerking:

Feng zei

Revisie eerste reactie:

Oh Stan...
Dat "vergiftigen" kan op een eenvoudige manier voorkomen worden.
Luisten 'ns naar Rypke Zeilmaker over de plannen achter de Europese Politiek m.b.t. de landbouw in Nederland (https://www.youtube.com/watch?v=jxDXsKQO8fo) en naar de alternatieven om het stikstof probleem aan te pakken zoals dat wordt uitgelegd door de agrariërs Ate Kuipers en Berend-Jan Westerdijk op De Blauwe Tijgers (https://tinyurl.com/y2dyrkwh) of naar de verstikkende eisen die op dit moment aan de boeren wordt opgedrongen van bovenaf door de veearts/boer Annemarie Olsman (https://tinyurl.com/y2dyrkwh)
A.u.b. Stan laat je niet vangen door het grote geld en consorten in Brussel; ik heb te veel waardering voor je om je te zien vallen. Vooral nu het zo hard nodig is om solidair te zijn met allen die een vuist maaken tegen de zittende, niet-democratische krachten in de Nederlandse regering -kabinet en parlement- én de bureaucratische machten in Brussel.

Hoogachtend,
Feng Chsang

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...