zondag 8 maart 2020

MH17 De Gelekte Documenten





1:05 / 9:50

MH17: De gelekte documenten - ON Reportage 'Joost wil het weten'


14,8K abonnees

ABONNEREN

WIJ GAAN NIET WACHTEN OP HILVERSUM EN DE POLITIEK! Maar we beginnen keihard, hier op YouTube. Joost Niemöller gaat samen met Max van der Werff op zoek naar antwoorden in het MH-17 dossier. http://www.ongehoordnederland.nl



1 opmerking:

Matt zei

Vandaag 9-3 het meest knappe stukje propaganda sinds jaren gezien op 1 vandaag over MH17. Alles wat niet richting Rusland als dader aantoonde werd vakkundig belachelijk gemaakt. Van vrije, eerlijke onderzoeksjournalistiek was dus absoluut geen sprake.
Een paar "tegengeluiden tegen Putin" kun je altijd wel ergens op de kop tikken. Als je er moet zoeken die iets tegen Rutte hebben loopt binnen de minuut je mailbox over.
Ik ben razend benieuwd hoe de verslaggeving eruit gaat zien als steeds duidelijker wordt, met ECHTE bewijzen,( geen vervalste telefoon taps) dat Rusland er niets mee te maken heeft en de dader dus Oecraine is, onder bescherming van Nederland, MET veto!
Even leek het er op dat ze toch al bezig zijn met 'de schade' te beperken door te stellen dat diegene die op de rode knop drukte niet bij de 4 verdachten zit en dat het waarschijnlijk per ongeluk was omdat ze dachten met een militair vliegtuig te maken te hebben. Dan kunnen ze later hun handen in onschuld wassen.(stelletje lafaards)
DE vraag wat een burgervliegtuig dan juist op zo een gevaarlijk moment boven oorlogsgebied deed werd niet gesteld. Eerst moet de propaganda er voor zorgen dat hun,het door MSM gepredikt, verhaal klopt door twijfel en verwarring te zaaien en de echte dader buiten beeld te houden en Rusland de schuld te geven voor het gebruiken van technieken waar ze dus zelf volop mee bezig zijn.

Pankaj Mishra: Misschien is Israël de toekomst van een failliete en uitgeputte wereld.

Dat het Duitse naziregime en zijn Europese collaborateurs zes miljoen Joden hadden vermoord, was na 1945 algemeen bekend. Maar jarenlang had...