zaterdag 22 mei 2010

Gidi Markuszower. Extremisme 11


Dit schreef ik op:


zaterdag 24 april 2010

Gidi Markuszower. Extremisme 8


Geachte Gidi Markuszower,

Het is algemeen bekend dat de Mossad een uitstekend functionerende inlichtingendienst is, die overal in weet door te dringen. Dat is ook de functie van een geheime dienst. 'De dienst heeft als voornaamste taak voor de veiligheid van de staat te zorgen door het inwinnen van informatie die hiervoor van belang is.' http://nl.wikipedia.org/wiki/Mossad

Welnu, mijn vraag aan u als toekomstige Nederlandse volksvertegenwoordiger is de volgende:

heeft u contacten met de Mossad en zo ja, welke?

Als Nederlandse burger stel ik die vraag vanwege het volgende: als parlementslid kunt u straks vertrouwelijke informatie over van alles en nog wat krijgen, en vergadert u soms achter gesloten deuren over zaken die de gewone Nederlander niet mag weten. Die geheimhouding wordt officieel gelegitimeerd met het argument dat de gewone burgers sommige zaken moeten overlaten aan hun volksvertegenwoordigers. Of dit juist is of niet laat ik hier in het midden. Het gaat mij namelijk om iets anders:

is die vertrouwelijke en soms misschien wel geheime informatie binnenkort in goede handen bij u? Speelt u die niet door naar de Mossad? En zo nee, waarom niet?

Ik zal mijn wantrouwen toelichten: u, als Joods-Israeli, als iemand dus die in de zogeheten 'Joodse staat' is geboren heeft geeist dat joodse Nederlanders die de bevindingen van het rapport van de joodse en zelfs zionistische rechter Goldstone accepteren uit de joodse gemeenschap moeten worden gestoten omdat ze 'verraders in ons midden' zijn van de joodse zaak, en u kwalificeerde deze Nederlanders zelfs als 'verachterlijke joodjes' die gestraft moeten worden, desnoods met de dood, zo suggereerde u.

Gidi Markuszower, u wilt nu volksvertegenwoordiger worden van een niet-joods volk, namelijk het Nederlandse. Welnu, het laatste bekende voorbeeld in Nederland van een dergelijke uitstoting en bedreiging door de joodse gemeenschap werd in 1656 tegen de filosoof Baruch Spinoza uitgesproken vanwege zijn ‘afschuwelijke ketterijen’. Bijna vier eeuwen later leven wij niet in een theocratie maar in een moderne rechtstaat, waarin dit sectarisch geweld niet geaccepteerd wordt, net zomin als de sharia hier geaccepteerd wordt. Duidelijk is dat u dit niet begrijpt. Dat is op zich geen probleem, overal lopen extremisten rond, en in elk geloof of ideologie, maar zolang deze fanatici geen macht hebben en geen wapen is dit geen onmiddellijke bedreiging van de normen en waarden van onze rechtstaat. Zover, zo goed.

Maar nu: uw dreigementen tegen joodse Nederlanders maken ook iets anders duidelijk, iets veel problematischer: u stelt uw joodse identiteit boven alles. Boven de democratie, waar de vrijheid van denken en handelen wettelijk is geregeld, en boven de rechtstaat. De democratische rechtstaat is voor u niet de norm, maar uw joodszijn, daaraan meet u de werkelijkheid af en op grond daarvan bent u bereid om actie te nemen, zoals blijkt uit uw houding ten opzichte van joodse Nederlanders die het internationaal recht wensen te respecteren. U accepteert die internationaal rechtsorde niet en u accepteert ook niet dat er Nederlanders zijn die dat recht wensen te eerbiedigen. Ze moeten in uw ogen daarvoor gestraft worden omdat ze 'verraad' plegen tegen het jodendom dat volgens u de belangrijkste norm is. Uw joodse identiteit is voor u belangrijker dan wat dan ook op aarde, daar moet alles voor wijken. Uw loyaliteit is niet met de Nederlandse multiculturele rechtsstaat, maar met een etnisch zuivere 'Joodse staat'. U bent zelfs bereid om andere joden zwaar te straffen zodra deze burgers in uw ogen 'verraders in ons midden' zijn. 'Het radicale middel is volgens Markuszower gerechtvaardigd omdat het rapport van Goldstone, waarin Israël van oorlogsmisdaden wordt beschuldigd, het voortbestaan van dat land ernstig in gevaar brengt.' En zo is de cirkel rond, als vanzelf komen we weer bij de Mossad terecht, immers 'de dienst heeft als voornaamste taak voor de veiligheid van de staat te zorgen door het inwinnen van informatie die hiervoor van belang is.'

Ik ben er dus van overtuigd dat u vertrouwelijke en geheime informatie naar de Mossad zult doorspelen zodra u denkt dat dit de 'Joodse staat' of de 'joodse zaak', wat dit ook moge zijn, ten goede komt. Sterker nog: ik denk dat de reden waarom u zich kandidaat stelt louter en alleen te maken heeft met de steun die u zo aan een vreemde staat kunt geven, te weten de schurkenstaat Israel. Het is bekend dat de AIVD uw partijleider, Geert Wilders, langere tijd in de gaten hield omdat hij de deur bij de Israelische ambassade bijkans plat liep om daar nog als VVD-Kamerlid het standpunt van de 'liberalen' ten aanzien van de Nederlandse Midden-Oosten politiek voor te koken, zoals ik uit betrouwbare bron weet.

Kunt u mij en de andere Nederlandse burgers vertellen waarom u zo graag het Nederlandse volk wilt vertegenwoordigen en niet het Joods-Israelische? In afwachting van uw antwoord,

Stan van Houcke
Journalist/schrijver
Amsterdam



En nu pas schrijft de NRC:


AIVD waarschuwde voor PVV'er Markuszower

Gepubliceerd: 22 mei 2010 09:13 | Gewijzigd: 22 mei 2010 10:14

Door onze redacteuren Joost Oranje en Danielle Pinedo

Den Haag, 22 mei. PVV-kandidaat Gidi Markuszower heeft zich vorige maand teruggetrokken van de kieslijst voor de verkiezingen nadat demissionair minister Hirsch Ballin (Binnenlandse Zaken, CDA) een brief met belastende informatie over hem naar partijleider Geert Wilders had gestuurd. De informatie was afkomstig van de inlichtingendienst AIVD. Dat hebben bronnen in Den Haag bevestigd.

PVV-leider Geert Wilders.   Foto AP
PVV-leider Geert Wilders.
Foto AP

Ook Markuszower zelf erkent in een vraaggesprek met NRC Handelsbladdat de AIVD-brief de reden was dat hij is vertrokken. In de brief werd Markuszower (32) als „risico voor de integriteit” van Nederland bestempeld. Hij zou betrokken zijn geweest bij een organisatie die „informatie” heeft overgedragen aan „een buitenlandse mogendheid”. Ook had hij volgens de brief contact met medewerkers van een buitenlandse inlichtingendienst. De brief geeft geen details, maar bronnen vermoeden dat het om Israël en de Mossad gaat.

Negatief

Na de presentatie van de kandidatenlijst kwam Markuszower, die op de vijfde plaats stond, vorige maand negatief in het nieuws. Zo werd een privémail van de Amsterdamse ondernemer gepubliceerd waarin hij stelde dat Joden die publiekelijk kritiek hebben op het Israëlische optreden tijdens de Gaza-oorlog, uit de Joodse gemeenschap verbannen zouden moeten worden. In dezelfde week werd bekend dat hij twee jaar geleden was opgepakt wegens het dragen van een vuurwapen.

Interview met MarkuszowerLees een interview met Markuszower vandaag in NRC Handelsblad of in de digitale editie (alleen voor abonnees).Markuszower trok zich terug als kandidaat. In een verklaring stelde hij zich „niet senang” te voelen om „continu onder een negatief vergrootglas te liggen.” Markuszower vertelt nu dat de brief de werkelijke reden was. Hij noemt de beschuldigingen „zo absurd” dat hij zich „in het belang van de partij” heeft teruggetrokken. Hij overweegt een smaadprocedure tegen de Staat als de „insinuaties” in de „kwaadaardige brief” niet kunnen worden gestaafd. Volgens hem was er geen enkel bewijs. Binnenlandse Zaken wil niet ingaan op de zaak. Ook Wilders wil niet reageren.

http://www.nrc.nl/binnenland/article2549615.ece

En beste collega's van de NRC, nu nog een serieus portret van de NRC-eigenaar Derk Sauer voor wie jullie winst maken over hoe het hem lukte multimiljonair te worden in een intens corrupt land. Zet 'm op jongelui. Change we can believe in.

8 opmerkingen:

Sonja zei

Mossad’s Murderous Reach: The Larger Political Issues

Israel has a publicly-stated policy of violating the sovereignty of any and all countries in order to kill or abduct its opponents.  In both proclamation and actual practice, Israeli law, decrees and actions abroad supersede the laws and law enforcement agencies of any other nation.  If Israel’s policy becomes the common practice world-wide, we would enter a savage Hobbesian jungle in which individuals would be subject to the murderous intent of foreign assassination squads unrestrained by any law or accountable national authority.
...
Israel’s practice of extra-judicial, extra-territorial assassinations, exemplified by the recent murder of Mahmoud al Mabhouh in a Dubai hotel room, violates all the fundamental precepts of the rule of law.  Extra-judicial killings ordered by a state, mean its own secret police are judge, jury, prosecutor and executioner, unrestrained by sovereignty, law and the duty of nations to protect their citizens and visitors.  Evidence, legal procedures, defense and cross examinations are obliterated in the process.  State-sponsored, extra-judicial murder completely undermines due process.  Liquidation of opponents abroad is the logical next step after Israel’s domestic show trials, based on the application of its racial laws and administrative detention decrees, which have dispossessed the Palestinian people and violated international laws.

Global Research, February 22, 2010

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17746

James Petras is a retired Bartle Professor (Emeritus) of Sociology at Binghamton University, SUNY, New York, U.S., and adjunct professor at Saint Mary's University, Halifax, Nova Scotia, Canada who has published prolifically on Latin American and Middle Eastern political issues.

Sonja zei

ANP citeert Markuszower. Hij is het slachtoffer van alles.

"Ik word beschuldigd zonder daadwerkelijk beschuldigd te worden", aldus de opgestapte kandidaat verder. "Dat beangstigt mij. Als Nederlands staatsburger beweeg ik mij al 32 jaar ruim binnen de marges van de wet. Ik ben nog nooit strafrechtelijk vervolgd of van criminele feiten beschuldigd. Dus ja, dan is het toch opmerkelijk dat zo'n brief wordt verstuurd."

http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/6725392/PVVkandidaat-stapte-op-door-AIVD.ece

1. "Als Nederlands staatsburger"
Maar ook Israëlisch staatsburger. Iedere jood heeft automatisch het Israëlisch staatsburgerschap, waar hij ook woont, en of hij nu wil of niet.

2. "Ik ben nog nooit ... van criminele feiten beschuldigd."
Het dragen van een wapen in de publieke ruimte is (ook met vergunning) is een strafrechtelijke overtreding.

En meteen weer dat dat slachtoffergedrag. Eerst was hij slachtoffer van de media ('hetze van de linkse pers', volgens zijn fans), en nu de waarheid boven tafel komt is hij weer het slachtoffer van de staat. Wat een zielig type.

Sonja zei

Ik weet niet wie hier vragen stelt aan Hero Brinkman, maar ze zijn zeker relevant. het dedain van Brinkman, die op zijn kantoortje in Den Haag de Amerikaanse vlag aan de muur heeft en de israëlische op zijn bureau, spreekt boekdelen.

http://www.youtube.com/watch?v=3mAyBHx3KPg

Anoniem zei

Dus de AIVD leest Vrij Nederland en De Pers. Goh. eGast

Sonja zei

Typische Markuszower-aanhang:

----------------
De berichten omtrent spionage voor "een buitenlandse mogendheid" zijn allemaal fictie ,puur antisemitisme. En haatzaaierij bovendien. De AIVD is een neo-Nazistisch bolwerk met als doel de staat Israël te vernietigen. Net als al die anderen hier!

Jullie zouden je op echte gevaren moeten richten zoals Iran. Die bedriegen iedereen en hebben bovendien de financiële crises veroorzaakt. Die smiechtige Persen doen zich in New York voor als Joden om ons de schuld te geven.

Viva Israël!

Geplaatst op: zaterdag 22 mei 2010 | Door: Gidi M.
----------------

Je moet niet proberen het onderwerp te veranderen Kraut, vuile smiecht. De Perzen en de Moslims zijn jullie vijand. Richt je liever daarop. Of ben je soms ook een antisemiet?

Ooh, en dat gezeik over spionage voor "een buitenlandse mogendheid" allemaal leugens. Leugens zeg ik je!

Viva Israël!

Geplaatst op: zaterdag 22 mei 2010 | Door: Gidi M.
----------------

Begrijp je dan niet wie de vijand is? Je bent toch niet achterlijk of wel soms goy? Iran is de vijand en daarnaast natuurlijk al die andere kloterige Moslims. Je moet je prioriteiten eens wat beter op een rijtje zetten mafkees. Iran heeft binnen 6 maanden een atoombom ontwikkeld waarmee het in 3 kwartier alle Europese hoofdsteden kan bereiken. Pas maar op!

Viva Israël!

Geplaatst op: zaterdag 22 mei 2010 | Door: Gidi M.
----------------

http://www.welingelichtekringen.nl/de-europese-ziekte.html

Paul zei

Gidi's gedachtenlogica bij Neocons in goede handen
http://www.trouw.nl/religie-filosofie/nieuws/article3072339.ece/VS_verdeeld_over_Libanese_Miss_USA_.html

Voor het eerst heeft een Arabische vrouw de titel Miss USA behaald. Neoconservatieven staan klaar met de modderspuit. Volgens hen bederft Rima Fakih de Amerikaanse jeugd. Ze is van de Hezbollah en de juryleden zijn laffe dhimmi’s, die capituleren voor de islam.

Het Libanese dorp Srifa viert uitbundig feest. Buiten en misschien ook wel binnen Libanon zullen weinigen er ooit eerder van hebben gehoord.

Maar sinds enige dagen staat Srifa op de wereldkaart. Een in dit dorp geboren jonge vrouw is Miss America geworden. Srifa ligt midden in een landstreek waar de sjiitische Hezbollah, de partij van God, heer en meester is.

Lucas zei

BBC News - Israel's Peres Denies South Africa Nuclear Weapons Deal

The Guardian also said the documents could undermine any claim that Israel might make that it is a responsible country and can be trusted to hold nuclear weapons, while Iran is not.

The alleged deal also indicates the strength of the relationship between the Israeli government and apartheid South Africa, the Guardian said.

The secret documents were declassified by the post-apartheid South African government.

They include minutes of secret meetings between officials of both countries - one cover note is apparently signed by PW Botha, then South Africa's defence minister, and Mr Peres.

They refer to an offer of Israeli weapons "in three sizes" this is thought to refer to conventional, biological and nuclear weapons.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/middle_east/10146075.stm

Paul zei

http://www.hln.be/hln/nl/1281/Israel-Palestina/article/detail/1109362/2010/05/24/Diplomaat-gebruikte-valse-paspoorten-voor-moord.dhtml

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...