vrijdag 4 december 2009

Yochanan Visser als Crimineel 10



Yochanan Visser met JNF-petje










Yochanan Visser is a Dutch-language analyst for the Israel Facts Group (www.israelfacts.eu), a European media watchdog organization, as well as manager of Israel Facts Monitorgroup and www. israelfacts. eu. He lives in Efrat, Israel.

Yochanan Visser,

Op 1 april 2009 presenteerde u in de Volkskrant deze bewering als feit: 'In Israël vormen delen van de Arabische bevolking een vijfde colonne en werken mee aan de liquidatie van de staat, terwijl zij Israëlisch staatsburger zijn. Gebieden met een dergelijke populatie wil men uitruilen met de Palestijnse Autoriteit voor de grote nederzettingen in een toekomstig akkoord.'

Zie: http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/3069


Ik heb uw betoog proberen te weerleggen met feiten.

Zie: http://stanvanhoucke.blogspot.com/2009/11/yochanan-visser-als-crimineel-5.html


Dit is de column van uw Joodse landgenoot Uri Avnery, die verder ingaat

op het racistische argument van

de 'vijfde colonne':


Uri Avnery's Column

“Racists for Democracy”

HOW LUCKY we are to have the extreme Right standing guard over our democracy.

This week, the Knesset voted by a large majority (47 to 34) for a law that threatens imprisonment for anyone who dares to deny that Israel is a Jewish and Democratic State.

The private member’s bill, proposed by MK Zevulun Orlev of the “Jewish Home” party, which sailed through its preliminary hearing, promises one year in prison to anyone who publishes “a call that negates the existence of the State of Israel as a Jewish and Democratic State”, if the contents of the call might cause “actions of hate, contempt or disloyalty against the state or the institutions of government or the courts”.

One can foresee the next steps. A million and a half Arab citizens cannot be expected to recognize Israel as a Jewish and Democratic State. They want it to be “a state of all its citizens” – Jews, Arabs and others. They also claim with reason that Israel discriminates against them, and therefore is not really democratic. And, in addition, there are also Jews who do not want Israel to be defined as a Jewish State in which non-Jews have the status, at best, of tolerated outsiders.

The consequences are inevitable. The prisons will not be able to hold all those convicted of this crime. There will be a need for concentration camps all over the country to house all the deniers of Israeli democracy.

The police will be unable to deal with so many criminals. It will be necessary to set up a new unit. This may be called “Special Security”, or, in short, SS.

Hopefully, these measures will suffice to preserve our democracy. If not, more stringent steps will have to be taken, such as revoking the citizenship of the democracy-deniers and deporting them from the country, together with the Jewish leftists and all the other enemies of the Jewish democracy.

Lees verder: http://zope.gush-shalom.org/home/en/channels/avnery/1243720987


In afwachting van uw antwoord,

Stan van Houcke

Journalist/schrijver

Amsterdam.

Overigens: mijn aanbod geldt nog steeds: U en ik geven de komende tijd de feiten over Israel zoals die bij ons bekend zijn en die wij van doorslaggevend belang vinden voor een beter begrip van de 'Joodse staat'. Ik publiceer de mij bekende feiten op uw website: Israel Facts: http://www.israelfacts.eu/ en u publiceert de u bekende feiten op mijn weblog: http://stanvanhoucke.blogspot.com/ Het spreekt voor zich dat wij elkaar's feiten niet mogen censureren maar wel kunnen bekritiseren. Het doel ervan is simpel: de lezer krijgt zo de mogelijkheid om aan de hand van de feiten zich een volwaardiger beeld te vormen van Israel.


18 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou Stan, ik zou dat maar vergeten. Dit heerschap gaat niet in op argumenten en dat kan hij ook niet. Zijn dwaze doorzichtige gezwets is allang door veel lezers tegengesproken. Het enige wat hij doet is deze mensen zwart maken.. Wat zou hij dan met jou aanmoeten? Ik zie hem al piekeren hoe hij dit moet oplossen. Reageren is geen optie, want dom, niet gewend de waarheid te vertellen, niet gewend om op normale wijze op onderbouwde kritiek te reageren, facts van Israel naar de maan waardoor geen donaties meer etc en niet reageren is ook geen oplossing want idereen kan zien dat Visser niet reageert dus hij kan niet reageren omdat hij weet dat Stan van Houcke gelijk heeft en hij in zijn blote criminele kont staat. In ieder geval is het resultaat gelijk: Yochanan Visser kwijlt over de holocaust terwijl hij zelf op gerooft land woont, meehelpt en meebouwt bij de onderdrukking en bezetting van de autochtone bewoners. Hij leeft van bloedgeld. Een hele foute dus.

anzi

Anoniem zei

Nog een hele foute mevrouw (oud journaliste?) die mensen graag zwart maakt en de leugens van Visser verdedigt


'Jeugdbendes maken vaak misbruik van zwakbegaafden'

Kellerman in de even foute Elsevier


eva.m.kellerman op zondag 1 februari 2009 11:52


Afgelopen jaar had ik huishoudelijke hulp een vrouwtje waarvan de ouders uit het Rifgebergte kwamen. Onder een kopje koffie vertelde zij mij het volgende familie verhaal.

Haar ouders waren volle neef en nicht. Zo waren haar grootouders en overgrootouders.

Fatima, was bijzonder trots op al haar inteelt afkomst en zag geen enkel probleem als haar kinderen met neven en nichten zouden trouwen.

Haar eerste man was ook haar neef waar zij één kind bij had en moest trouwen van haar ouders zodat hij naar NL kon komen. Haar tweede man was geen familie en bij hem had zij acht kinderen.

Toen ik haar vroeg :" Of er in haar familie kinderen waren die een afwijking hadden vertelde zij mij met een staal gezicht dat de medische verzorging in NL zo goed was dat het verder geen enkel probleem voor de familie was."

12 kinderen waren reeds opgenomen in een speciale inrichting voor zwakbegaafde.

Ik zou wel eens willen weten of Kellerman dit met bewijzen kan staven?

anzi

Anoniem zei

Twee minuten later:


Niks op zondag 1 februari 2009 12:02


@ eva.m.kellerman op zondag 1 februari 2009

Wij hebben enkele jaren in een buurt gewoond, met in onze straat 28 maroccaanse gezinnen. Elke schooldag kwamen er 16 busjes van het speciaal vervoer, om de kinderen van deze gezinnen,, naar het bijzonder onderwijs te brengen. Bij ons op de gallerij, was er een gezin met 6 kindern, waarvan er 5 geestelijk gehandicapt zijn. Dit is ook een neef en nicht huwelijk

anzi

Anoniem zei

Geldverspilling busvervoer speciaal onderwijs

Dus wat ik van Kellerman begrijp, is dat zij deze gezinnen en de busjes heeft geteld. Ook weet mevrouw te vermelden dat ieder gezin tenminste 1 geestelijk gehandicapt kind heeft daar alle 28 gezinnen kind(eren) hebben die naar het speciaal onderwijs gaan. Zestien busjes lijkt me wat overdreven, maar allah, pak hem beet,ik neem het ruim net zoals Kellerman, je hebt gemiddeld 3 kinderen per huishouden, 3x28=84:16=5,25 kind per busje. Blijft er dus nog heel veel plaats in het busje over. Je kan dus zeggen dat het vervoer w.b. speciaal onderwijs niet voldoet aan de normen van deze tijd, d.w.z. in dit geval teveel verzamelpunten en teveel busjes. Men kan doen met 1 verzamelpunt (alles zit in 1 straat tenslotte,uit vervoersoogpunt de beste optie) en het aantal busjes terugbrengen naar 8. Hierdoor kan men de helft van de kosten besparen.

anzi

Anoniem zei

Kellerman ruit de boel graag op. Het anderhalve christenmeisje dat moslima wordt d.m.v. het suikerfeest. Ik zie zelf geen verschil, maar goed, Kellerman wel.


eva eva.m.kellerman op zaterdag 26 september 2009 12:48


Afgelopen zondag keek ik naar de moslim omroep een programma over het suikerfeest.

Tot mijn verbazing had de omroep christelijke meisjes die moslima waren geworden en een meisje dat nog twijfels had in het programma zitten.

Het programma had maar een doel voor ogen om niet moslims tot de Islam te bekeren onder het mom van het aangename suikerfeest.

Het is een schande dat mijn belasting geld naar deze moslim omroep toe gaat en moet du moment uit de ether worden gehaald. Het zijn dood gewoon ether missionarissen die het op jonge kinderen hebben gemunt. De PVV heeft volkomen gelijk!

anzi

Anoniem zei

Kijk op de weblog van www.metafloor.nl Meta Floor is door Kerk in Aktie uitgezonden naar Sabeel te Jeruzalem. Zij schrijft deze week over At Tuwanie een bedoeinendorpje op de West Bank Het Israelische leger kwam daar de electriciteitsmasten vernietigen. Er zijn daar altijd mensen van het Christian Peacemakers Team die de boel nog een beetje bewaken.

Corrie

Anoniem zei

Of Kellerman geen oude lijken meer uit de kast wil halen. Elke ochtend in de spiegel kijken moet volstaan.

Gaza is een ghetto Abdelkader Benali, 11-08-2009
Volkskrant


Vandaag mijn aanhef op uw reactie met:

Lieve Robert,

Ik stel het bijzonder op prijs dat u in de bres springt voor onschuldige Palestijnen die de dupe werden en worden van hun corrupte leiders. En dat meen ik oprecht.

Echter, u citeert maar één zin uit mijn vorige antwoord aan u, waarin ik schreef: Dat Gaza twee grenzen heeft één met Israel en één met Egypte.

En dat laatste land gaat u volkomen aan voorbij. Egypte bestaat niet ten opzichte van de Palestijnen voor u.

Ik heb geen idee waarom u op mijn reactie maar half antwoordt geeft.
Ook Jordanië de volgende buurman- land wordt nooit en te nimmer door u genoemd.

Ook zwarte september waar onder koning Hoessein van Jordanië ( de vader van de huidige koning) tienduizenden Palestijnen door Koning Hoessein zijn Bedoeïenen met zwaarden werden onthoofd en tot op heden zo bang zijn dat zij niet meer durven te protesteren.

Kijk lief manneke, dat begrijp ik niet. Ook begrijp ik uw sympathie niet voor moslim terroristen die o.a. dagelijks proberen in Israel opereren. Echter, nu ook in Europa niets ontziende bloedbaden hebben aangericht.

Wat is de oorzaak van die blinde liefde voor Hamas en Fatah? Hamas die miljoenen dollars ontvangt uit Iran. Mamoud Assad, is zo dankbaar dat hij vandaag een bezoek aan zijn gulle opdrachtgevers brengt en beloofd zo snel als mogelijk de Sharia in Gaza toe te passen.

Dat is een de organisatie, die meer bloed aan hun handen hebben dan het Israëlische leger in de afgelopen zestig jaar.

De misdaden in Iran waar Dhr. Ramadan u kent hem vast wel de Egyptenaar, die nu in Nederland werkt als hoogleraar aan de universiteit in Rotterdam, bijdraagt aan de goedbetaalde propaganda voor de Iranese TV. Een land waar dagelijks vele mensen worden vermoord omdat zij het niet eens zijn met de opgedrongen Sharia.

Weet u wat dat voor de vrouwen in Gaza en Iran voorstellen? Dat zij minder waard zijn dan de ezels waar man en zonen op rijden en vrouw en moeder weer hoog zwanger uren naast mag lopen.

Wat zou het fijn zijn om te lezen als u voor de Palestijnen op zou komen die dagelijks door hun leiders in Gaza worden vernedert.

Zoals ik u al eerder schreef en s.v.p. laat het tot u door dringen, Israel heeft niets maar dan ook niets meer met Gaza te maken echter zolang zij geen raketten naar hun buren sturen.

Ja, doen zij dat wel dan worden die Israëliërs boos, heel boos en dan zijn de consequenties niet meer te overzien en worden er onschuldige mensen gedood. Zo is het in iedere oorlog waar ook te wereld.

Mag ik u verder een fijne dag toe wensen en vooral een zonnig en rustig weekeind!

MVG. Eva.M.KellermaN

anzi

Anoniem zei

Clockwork orange behandeling als u begrijpt wat ik bedoel

Klinkt interessant Visser.

yochanan schreef op 13-08-2009 16:27 in hetzelfde ghetto van de VK

Omdat Robert zo de aandacht trekt ontging me in eerste instantie de reaktie van Graaff.13.27 u
Met Robert kun je de draak steken over zijn orakels en hij zoekt soms ook mijn tolerantie grens op, maar de bijdrages van deze man zijn een rode kaart waard maar dan ook een donkerrode. Ik heb de VK redacie net attent gemaakt op zijn nieuwe poging om de geschiedenis van de Shoah te gaan herschrijven en om definitieve uitbanning gevraagd.
Hem komt een clockwork orange behandeling toe, als u begrijpt wat ik bedoel.
Zolang de reactie blijft staan boycott ik dit forum ik hoop dat anderen dat ook zullen doen.

anzi

Sonja zei

"een clockwork orange behandeling toe, als u begrijpt wat ik bedoel"

Wat zou hij bedoelen? In elkaar geslagen worden door een clubje thugs? Een groepsverkrachting?

Anoniem zei

Zes uur later uit hetzelfde ghetto


Ruim 6 uur later legt Visser het uit. Al die tijd tevergeefs gewacht op vragen over de term Clockwork Orange behandeling. Dan maar ongevraagd,men moet toch weten dat hij niet op zijn criminele achterhoofd is gevallen.

yochaschreef op 13-08-2009 23:05nan

Clockwork Orange behandeling is een behandeling waarbij notoire anti-semiten worden gedwongen te kijken naar films zoals die over Bergen Belsen. zonder dat men de ogen kan sluiten. (uit de film Clockwork Orange)
Gelukkig zijn er vele Nederlanders die moreel nog de zaken duidelijk hebben, bijv. de VK redactie internet, die zojuist ingreep en Graaf verwees naar niemandsland.
Dat maakt de weg vrij voor een hopelijk normale discussie over Gaza.

Hierboven staat een ANP bericht afgedrukt van vandaag zoals dat o.a. in de Telegraaf stond vandaag. Dat ziet er niet best uit, maar is het ook het hele verhaal ?
Nee dus en dat overkomt ANP bijna dagelijks (maak u niet ongerust we zijn in discussie met ze over dit soort grappen)
Wie het HRW rapport las kwam tot de conclusie dat voor de eerste keer een NGO die zich net de oorlog in Gaza bezighield vaststelde dat Hamas oorlogsmisdaden pleegde door de eigen bevolking in te zetten als menselijk schild. Eerder deze week publiceerde HRW al een rapport over de oorlogsmisdaden van Hamas tegen de Israelische bevolking ivm de rakettenoorlog tegen Zuid Israel.
Maar ook dat vernam u niet van het ANP.
Het is kennelijk erg moeilijk om het hele verhaal te vertellen, dat Robert c.s. daar las van hebben soit, ze horen bij de anti-Israel lobby. Maar dat een gerespecteerd Persburo er keer op keer in slaagt om de helft van het plaatje te presenteren is een ander verhaal. En dat wordt ongetwijfeld vervolgd.
Het meest verontrustende is dat ook ANP zich bezondigt aan het gebruik van de Naziterminologie.
Razzia bijvoorbeeld..........................

Hamas is voor ANP "Islamitische verzetsbeweging". Hopelijk gaat Abdelkader ze even vertellen wat hij in Gaza zag.
Ik heb het niet over de garnalen en de dikke buiken......

goede nacht/layla tov

En hij kent ook Hebreeuws, waauw

anzi

Anoniem zei

Oef

'Clockwork Orange' werd in 1974 internationaal de erenaam voor de 'Nederlandse Leeuw', het Nederlandse voetbalelftal.

anzi

Anoniem zei

Kellerman ruidt op i.p.v. ruit op!.

anzi

Sonja zei

Lijkt me een duidelijk geval van 'oproepen/aanzetten tot geweld'.

AdR zei

Talking about the occupied territories, which we were....

Bill zei

Kunt u mij een lol doen en nooit meer berichten van Kellerman hier quoten? Er is een reden waarom ik de website van zowel Elsevier als De volkskrant mijd als de pest.

Anoniem zei

Volgens mij zijn er een heleboel redenen om de Elsevier en de Volkskrant te mijden. Wat zijn jouw ervaringen dan met Kellerman?

anzi

Anoniem zei

http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/4863/Arabische_wereld_heeft_sociaal_contract_nodig
Mevr. Kellerman reageert,zie onderstaande tekst.Zij maakt de Arabische wereld zo klein en onmenst hen. Zie de tekst over het verlies van zovelen militairen.
walgelijk


Geachte heer/mevrouw,

Uw reactie met belangstelling gelezen. Daar ik vele jaren in het
Midden - Oosten heb gewerkt o.a. in Egypte mis ik één belangrijke toevoeging aan uw uitstekende inzending.

Dat bv. Egypte 80 miljoen inwoners heeft, is mede oorzaak dat zelfs de armste sloeber vier vrouwen kan trouwen. Ik ken gezinnen die 20 of meer kinderen hebben rondlopen in hun bouwvallige krot in Cairo.

Het zelfde gebeurd in Gaza waar een bevolking explosie plaats vindt doordat een oude man twee tot drie jonge vruchtbare meisjes trouwen.

Tegen deze vloedgolf van kinderen, kan géén één economie op zolang de vrouwen worden misbruikt als broed konijnen. Jihan Sadat, de weduwe van ex- president Anwar Sadat, vertelde mij dat zij heeft geprobeerd om de pil te introduceren om de geboortegolf te stabiliseren.

Artsen en verpleegsters gingen naar de dorpen met de pil op zak. Zij vertelde de vrouwen als zij iedere avond dat pilletje slikte zij niet zwanger werden. Echter, niemand was verbaast dat na enige maanden bij hun tweede bezoek de vrouwen opnieuw hoog zwanger rond liepen.

Vele vrouwen hadden alle pillen ineens geslikt of de Imam van het dorp
vertelde de vrouwen dat het medicijn tegen de Islam was, en Allah heel boos zou zijn als zij deze pillen innamen. Vrouwen die wel de moed hadden om hun pil te slikken werden zwaar mishandeld door hun echtgenoot.

Toen Anwar Sadat, naar Israel kwam vertelde hij zonder blikken of blozen dat als hij tien miljoen soldaten zou hebben verloren gedurende de oorlogen tegen Israel het niemand van wakker zou liggen. Echter, als Israel 1000 militairen verloor dan huilde alle inwoners van Israel om het grote verlies.

Een wetenschapper uit India, vertelde dat hij werd uitgezonden naar Cairo om mee te helpen aan een bepaald medisch onderzoek. Op het laboratorium, waar hij aan het onderzoek mee werkte zocht hij een eenvoudig glazen buisje die op ieder lab bij honderden in dozen klaar stonden. Echter zijn zoeken bleek vruchteloos. Uiteindelijk vroeg hij een collega waar deze buisjes toch lagen?

De Egyptische collega antwoordde dat hij het zou gaan halen. Als hij na uren niet terug is op het lab vraagt de professor uit India verbaasd, aan een tweede collega:
” Waar collega nummer één was gebleven?” Met schaamte antwoordde nummer twee, dat deze buisjes zes maanden geleden waren besteld en door geldgebrek door de fabrikant nooit werden geleverd.


Mijn ervaring is dat geen één heerser in de Arabische wereld erbij gebaat is zijn bevolking een beteren schoolopleiding te geven. Mensen die voor zich zelf kunnen denken zijn een gevaar voor het heersende dictatoriale regiem.

Jonge mensen die wel een opleiding genoten, en niet uit een bekende familie komen krijgen zelden een betrekking die te maken heeft met hun lange studie. Voor een hongerloon mogen zij als klein ambtenaar ergens in Egypte op het plattenland werken of proberen zij via het leger aan de kost te komen.

Met of zonder olie, de Arabische (Islam) werelddelen zijn niet alleen een groot gevaar voor het land zelf, maar ook voor het Westen, door het niet te stuiten geboortegolf wat uiteindelijk goedkoop kanonnenvoer is!

Israel kent het gevaar beter dan welk land dan ook. Vandaar dat juist dat land zoveel investeert aan technologie en wetenschap. Ouders werken dag en nacht om hun kinderen naar één van de vele universiteiten te sturen in Israel.

Ook mogen jonge mensen na hun diensttijd, door het leger betaalde universitaire opleiding volgen. Echter, als tegenprestatie moeten zij dan een aantal jaren langer in het leger blijven in de functie als officier.

Met vriendelijke groet,
Eva.M. Kellerman.


jose

stan zei

mevrouw eva m. is een geval. meer valt er niet over te zeggen.
stan