donderdag 1 maart 2007

Het Radio I Journaal






























De vijf onderste hoofden presenteren het Radio I Journaal. Opvallend aan deze hoofden is dat ze allemaal heel erg blank zijn en heel erg Hollands en heel erg man van middelbare leeftijd. Geen medemens met ook maar een druppeltje gekleurd bloed zit erbij. Is dit een afspiegeling van de Nederlandse bevolking? Nee. Is dat toeval? Nee, natuurlijk, allen zijn door een zeef gegaan, een selectie. Kan geen enkele gekleurde medemens presenteren? Natuurlijk kunnen sommigen van hen wel presenteren. Maar waarom zit er dan geen enkele gekleurde presentator bij het Radio I Journaal? Dat moet u aan de redactie vragen.
Hoe dan ook, wat ik wilde vertellen is het volgende: vanochtend sprak via het Radio I Journaal Geert Wilders - dat andere heel erg Hollandse man van middelbare leeftijd hoofd - tot ons luisteraars, gekleurde zowel als blanke, tot christen, moslim zowel als atheist. De malloot die tot ons sprak zei zonder ook maar 1 kritische vraag van het heel erg blanke man van middelbare leeftijd presentatorhoofd dat zijn partij er tegen was dat de meerderheid van de Nederlandse regering uit moslims zou gaan bestaan. De heel erg Hollandse presentator liet het ongestoord voorbijgaan.
Als onafhankelijke journalist zou ik daarentegen de malloot hebben gevraagd wanneer hij verwacht dat de meerderheid van de regering uit moslims zal bestaan? En ik zou als vervolg vraag hebben gehad: wat is voor u het fundamentele probleem wanneer belastingbetalende burgers die mogen stemmen hun geloof baseren op de Koran en niet op de Bijbel of op de Origin of the Species of - ik noem maar iets geks - op The Wealth of Nations? Maar nee, geen woord daarover, het heel erg Hollandse man-presentatorhoofd beschouwde de tendentieuze opmerking van Wilders geen vraag waard, kennelijk in de overtuiging dat Wilders' visie vanzelfsprekend is, in elk geval dermate juist dat het geen verduidelijking behoeft. Zo hielp het heel erg blanke man van middelbare leeftijd presentatorhoofd mee aan het stigmatiseren van een deel van de Nederlandse bevolking. Succes jongens! Ga zo door!!! Denk vooral niet na! Laat elke context van het nieuws weg! Maak ranzigheid, ressentiment en demogagie salonfahig en maak van Wilders een succesnummer!!!

Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...