zondag 4 juli 2010

Lokjoden 18

Cowboytje spelen in Israel.

kafka.antifa.net:

Als klap op de vuurpijl wordt de verzamelplaats voor de 11 september [9/11] herdenking [2003, rond het beeld van Fortuyn] beveiligd door een groepje stoere mannen van de Joodse Defensie Liga (JDL). Michiel Smit ziet in deze radicale Joodse organisatie een geestverwant tegen de moslims. Kennelijk heeft Nieuw Rechts hun hulp ingeroepen om zich tegen politieke tegenstanders te beveiligen. Dit resulteerde in de absurde situatie dat Philip Awuy met zijn Nederlandse afdeling van de JDL in camouflagebroeken een groepje rechts-extremisten staat te beveiligen. Met onder hen diverse fascisten die zich in het verleden anti-semitisch uit hebben gelaten. Tel dat op bij een coalitie tussen Fortuynisten en het NNP-kader en deze herdenking scoort hoog in één van de meest bizarre demonstraties van de afgelopen jaren.

Later verklaart NNP-secretaris Paul Peters op een internetforum nog dat zijn partij niet zo blij was met komst van de JDL: "De herdenking werd georganiseerd door een groepje burgers uit Rotterdam. Die nodigde de NNP uit. Is de NNP dan verantwoordelijk als er een groepje joden opkomt dagen?" Peters was in april 2001 mede-verantwoordelijk voor het vernielen van een joodse begraafplaats in Oosterhout met leuzen als ‘Jude Raus‘. Hij kreeg hiervoor een maand celstraf. Desondanks handhaaft de partij hem als landelijk secretaris. Kennelijk vormt dit alles voor de Jonge Fortuynisten, de groep ‘Vrienden van Pim Fortuyn' en een aantal individuele Fortuynisten geen beletsel om politieke acties met de NNP te voeren. Ook worden ze niet teruggefloten door het LPF-bestuur.

http://kafka.antifa.net/11sept.htm

Dit is Philip M. Awuy:
http://www.sar-el.org/photographs/PAwuy.jpg

Via de Nederlandse stichting Sar-El, die in Nederland vrijwilligers ronselt voor het IDF (hulp aan bezetting, mensenrechtenschendingen, oorlogsmisdaden, etc. dus), ging hij naar Israel. In de zomer van 2006 deed CDA-wethouder Marjolein Hak dat ook middels dezelfde stichting, om het IDF leger te helpen met hun oorlogsmisdaden tegen Libanon. Een Israëlische commandant van een raketeenheid in Haaretz: "We vuurden meer dan een miljoen clusterbommen af op Libanon. Wat we deden was krankzinnig en monsterlijk, we bedekten hele steden met clusterbommen."

Max Arpels Lezer, voorzitter van de Stichting Sar-El Nederland windt er geen doekjes om: "Ze krijgen geen geweer in handen, ze worden geen soldaat. Maar ze helpen wel in de strijd tegen de Palestijnen."

Meer: http://deisraellobby.blogspot.com/2009/12/marjolein-hak-cda-werkte-voor-het-idf.html 

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...