woensdag 27 december 2023

De Schaamteloze Hoerigheid van Sigrid Kaag

Vandaag berichtten de mainstream-media dat 'Kaag VN-hulp Gaza [gaat] coördineren.' Wie haar nu precies gevraagd heeft, is onbekend. Nog onbekender is waarom juist mevrouw Kaag werd gevraagd,  minister van een demissionair kabinet dat van oordeel was dat Israel het recht bezat om een genocidale aanval op de Palestijnse bevolking van Gaza te starten. Bovendien stemde mevrouw Kaag's kabinet niet voor een VN-motie om een staakt het vuren af te dwingen, terwijl ook zij, als feministe, wist dat 70 procent van de naar schatting 20.000 vermoorde Gazanen uit vrouwen en kinderen bestond. Daarnaast weigert haar D'66 partijgenoot, Kajsa Ollongren, als minister van Defensie, te stoppen met het materieel steunen van de genocide van het Joodse regime. 

Met andere woorden: mevrouw Kaag is een schaamteloze gangster, die zowel aan de oorlog tegen als aan de wederopbouw van Gaza een vorstelijk salaris opstrijkt. Op deze manier werkt zij enthousiast mee aan de verdere verloedering van de zogeheten democratische politiek en aan de vernietiging van de geloofwaardigheid van politici. De rekening zal binnen afzienbare tijd worden gepresenteerd. Mark my Words.




1 opmerking:

Anoniem zei

It get's lonely at the top...

EUROPEAN CULTURE

  https://twitter.com/JohnJamesNI/status/1788181689295921562 John James @JohnJamesNI “I’m special as I’m a queer and a witch.” Nah - you’re...