maandag 25 december 2023

De Joodse Israeli nu Handelt als de Duitse Nazi Ooit Deed

 

 Palestinians are held in a stadium like animals. Give them clothes for god’s sake.

🇵🇸🇮🇱‼️🚨 Palestinians are held in a stadium like animals. Give them clothes for god’s sake.
33,6K
Weergaven

2.907
Weergaven
 
De opmerking van Lord Belbo 'Palestinians are held in a stadium like animals. Give them clothes for god’s sake,' toont aan dat Belbo niet in staat is zich in de  psyche van een Israelische Jood te verplaatsten, want wat laat die zionist hier zien? Deze beelden laten ons het intens diepe minderwaardigheidscomplex zien van de meeste Joden in Israel. Zij zijn niet in staat om hun medemensen, de goyim, als individuen te zien. Alleen mensen met een eigen, goed ontwikkelde persoonlijkheid zijn bij machte om anderen te zien voor wie zij zijn. Het gruwelijke is nu dat de overgrote meerderheid van de Joden in Israel en een niet te verwaarlozen deel van de joden in de diaspora wat dit betreft als twee druppels water op nazi's zijn gaan lijken, en -- misschien erger nog -- niet beseffen dat de goyim zich dit maar al te goed realiseert. Een volwassen mens behandelt de Ander niet zoals de Joden al decennialang doen. Maar omdat wij hier te maken hebben met een Joodse bevolking die nagenoeg collectief lijdt aan een ernstige psychische stoornis, gevoed door de belangen van de westerse macht, zullen beschaafdere naties hier op den duur zich gedwongen zien in te grijpen. Want het vernederen, martelen en vermoorden van Palestijnse mannen, vrouwen en kinderen zal het cultiveerde slachtofferisme van de Jood nooit teniet kunnen doen, en wel omdat zijn op een minderwaardigheidscomplex gebaseerde slachtofferisme de basis vormt van een valse identiteit.  Juist daarom worden de 'Palestinians held in a stadium like animals,' en juist daarom worden de Palestijnen half naakt worden tentoongesteld. Zo liet de nazi de jood in een concentratiekamp zien. Kijk vooraal ook hoe een en ander wordt afgebeeld, de overmacht van de Jood versus de machteloosheid van de Palestijn. 

Waar wij nu getuige van zijn is dat ‘the horrors of imperialism’ terugkaatsen, ze slaan naar binnen en vernietigen het weefsel van de samenleving. Dit is het logische gevolg van het feit dat:

The colonizer, who in order to ease his conscience gets into the habit of seeing the other man as an animal, accustoms himself to treating him like an animal, and tends objectively to transform himself into an animal,
zoals de Franse intellectueel Aimé Césaire, een van de grondleggers van de zwarte literaire beweging Négritude, schreef. Hij wees erop dat in zijn geval witte christenen:

thought they were only slaughtering Indians, or Hindus, or South Sea Islanders, or Africans. They have in fact overthrown, one after another, the ramparts behind which European civilization could have developed freely.
Vandaag de dag tracht de neoliberale  Joodse elite  de Palestijnse bevolking te laten behandelen als ze eeuwenlang zelf werden behandeld. Een feit dat al in 1948 duidelijk had moeten zijn toen de omvang van de holocaust bekend werd, en het geweld van de Joodse staat een aanvang nam. Maar door zelfbedrog en hypocrisie is dit in Israel  nooit doorgedrongen, aangezien ‘toen hetgeen was gebeurd in het hart der duisternis werd herhaald in het hart van Europa,' en van Israel 'niemand het herkende. Niemand wilde toegeven wat iedereen wist,’ zoals de scherpzinnige Zweedse journalist Sven Lindqvist vaststelde. En dus handelt de Israëlische Jood net als de Duitse nazi voorheen deed.
En iemand die het sinds 1948 zag, en nu door niemand meer ontkend kan worden. De Joden hebben zichzelf opgeknoopt.
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...