vrijdag 22 september 2023

Ursula von der Leyen. A Danger for Europe

 

the Lemniscat
Soon they'll have us believing Russia nuked Hiroshima Yesterday at the Atlantic Council Awards, EU's Von der Leyen, without mentioning US did it, talked about how the atomic bomb "raised Horoshima to the ground". She then said "Russia threatens to use nuclear weapons once again"

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgens mij zegt ze "erased" , niet raised.
Enfin , dit is acteerwerk van het goedkoopste (hoerigste) soort, en een redenering die de intelligentie van de menselijke zo onderschat dat het weer grappig is in zijn naïviteit.
Mevrouw is een rampenpiloot , en is het alleen om die reden waard om op gezette tijden eens te checken , met de hoop dat ze wellicht al een kanker aan het ontwikkelen is.
Ik bedoel dit natuurlijk in overdrachtelijke zin.

Sjuul van Dissel zei

Ursula moet hangen wegens oorlogsmisdaden en voor het censureren van het echte nieuws. Ik mis RT nog dagelijks meerdere keren. Ik was het gewoon tijdens dagelijkse werkzaamheden op z'n minst te luisteren als het beeldscherm uit mijn zichtveld was als ik ergens anders in huis met iets anders bezig was.

Hier in Lelystad sta ik straks van af 11:25 op a.s. 25 september voor de politierechter wegens 'belediging' van een beambte in functie, die de slachtofferistische treiterfascist ging uithangen toen ik een klacht had over mijn nog slachtofferistischer over het paard getilde Armeense buur die mij voor de zoveelste keer sinds hij er in 2021 mee begon mijn huis in treiterde met zijn 'gebarbecue'. Ondertussen zeggen we elkaar weer gewoon gedag want wat blijkt? Hij werd opgestookt door zijn kinderen en schoonfamilie om mij uit te maken voor een discriminator terwijl zij toch al zeker 30 jaar in Nederland wonen. Wat dat tuig uitvreet om hun punt te kunnen scoren! Ze maakten er volgens een andere buur foto's van toen ik mishandeld en geboeid werd afgevoerd en juichten met de woorden dat het een goeie actie van die politieagent was met de woorden "goed zo die man is levensgevaarlijk!". Ik heb 22 kantjes bewijsvoering en pleidooi overgeschreven van mijn vreesboek, en 3 keer gecopyeerd voor de edelachtbare en weledelgestrenge heren en voor de geachte griffier om door te lezen en te archieferen als ik mijn woord niet mag voeren tijdens de zitting. https://www.facebook.com/sjuul.vandissel

Studenten eisen terugtrekken van alle fondsen uit Israëlische instellingen

  Studenten veroordelen politieoptreden, lichten eisen toe De groep betogende studenten van de UvA heeft een persbericht gedeeld waarin ze u...