zaterdag 8 juli 2023

Fatale Klap Oekraine



Gedeeld met Openbaar
WESTERSE MEDIA COMPLEET GEKORTWIEKT. COMPLETE CENSUUR OVER OORLOG EN LEUGENS. De klap die de Russen gisteren uitdeelden door de militaire academie van Lemberg …
Meer weergeven
WESTERSE MEDIA COMPLEET GEKORTWIEKT. COMPLETE CENSUUR OVER OORLOG EN LEUGENS. De klap die de Russen gisteren uitdeelden door de militaire academie van Lemberg aan te vallen was verwoestend, want het aantal dode Oekraïners en Westerse huurlingen is onbekend, maar de Russen zeggen dat het er meer dan 800 waren!
Dit was het totale aantal mensen dat zich op dat moment in de kazerne van de academie bevond en omdat de verwoesting totaal was, weet niemand de exacte omvang van de verliezen.
Het Russische Ministerie van Defensie gaf hierover ook een verklaring uit, waarin het zei dat Westers materieel en militaire huurlingen het doelwit waren.
Sommige bronnen zeggen dat Britse Challenger 2 tanks zich in de opslagruimtes van de academie bevonden.
Foto's laten zien dat de academie volledig verwoest is. Om de omvang van de verwoesting niet te onthullen, heeft Kiev het alleen over naburige flatgebouwen die geraakt zijn door granaatscherven van Russische Kalibr kruisraketten en burgerslachtoffers.
De Russen gebruikten in totaal 10 raketten. De Oekraïners beweren dat ze er zeven hebben neergeschoten en dat de andere drie hun doel hebben geraakt.
Sommige raketfragmenten raakten flatgebouwen, waarbij burgers omkwamen. Maar het belangrijkste doelwit was de militaire academie in Lemberg.
De academie huisvestte hoge Oekraïense officieren, officieren en militaire adviseurs van de westerse legers en hoge functionarissen van de Oekraïense geheime diensten.
Het diende zelfs als opslagplaats voor pantservoertuigen en Westerse tanks.

Geen opmerkingen:

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...