vrijdag 16 juni 2023

Douglas Macgregor: The REBELLION!

 https://www.youtube.com/watch?v=L1yduCTu6U8

1 opmerking:

Anoniem zei

In deze video stelt ex-militair McGregor zichzelf een reeks vragen, waarom zijn voormalige opdrachtgever (Washington) zich bepaalde doelen stelt in het buitenland die onhaalbaar zijn. Hij draait echter wat mij betreft toch om de hete brei heen.
De enige drijfveer van zijn opdrachtgever is grondstofrijke landen grondig te destabiliseren. Het doel is deze landen in hun ontplooiing te fnuiken, en daardoor relatief meer afhankelijk te houden van hun inkomsten uit grondstoffen (olie/gas). Het is nu eenmaal erg moeilijk om je studie informatica/bouwkunde/rechten/theoretische natuurkunde af te ronden als de bommen je om de oren vliegen, en je familie is uitgemoord. De reden is dat als deze landen door hun ontplooiing het Westen niet meer nodig hebben voor hoogwaardige producten en technologie , zij de olie eigenlijk net zo goed in de grond kunnen laten zitten. De echte grote winsten worden natuurlijk gemaakt op complexe technologie.
En dan heb je het niet eens over de infrastructurele schade die een oorlog veroorzaakt.
Het doel is heel simpel: als staat zoveel mogelijk rotzooi trappen met je militaire machtsoverwicht in het "target-land" . Aangevuld met privaat opererende U.S.mercenaries en plaatselijke heethoofden, die om wat voor reden dan ook gekant zijn tegen de plaatselijke autoriteiten/instituties in het" target"-land , die je voor je karretje kunt spannen.
Op het moment dat kernfusie als onuitputtelijke energiebron realiteit wordt, en die kennis globaal zou worden gedeeld en ingezet, dan zijn die oorlogen waarschijnlijk opeens overbodig geworden. Er zijn knappe koppen die beweren dat dit over dertig jaar mogelijk is, Olie is dan nog steeds onmisbaar is om plastics en wat dies te maken.
Dat op dit moment de olievelden in Syrië nog steeds door de U.S. bezet worden is een "case in point" voor bovenstaande redenering.
Afghanistan was vanwege zijn geografische ligging een perfect land om in te gaan en te kijken waar het schip strandt.



Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...