Uit een onderzoek van de Russische parlementaire commissie is gebleken dat de Verenigde Staten werken aan de ontwikkeling van een “universeel” genetisch gemanipuleerd biowapen dat is ontworpen om “nucleaire winter” -achtige schade toe te brengen aan een doelwit.

Niet tevreden met de verschrikkingen die het de wereld al heeft aangedaan, willen de VS nieuwe technologie aanschaffen die niet alleen mensen infecteert met een dodelijk biowapen, maar ook dieren en landbouwgewassen, schrijft Ethan Huff.

“Het gebruik ervan heeft onder andere tot doel grootschalige en onherstelbare economische schade toe te brengen aan de vijand“, schreef de commissie in haar eindrapport over de operatie, die momenteel aan de gang is in Oekraïne in de verschillende door het Pentagon geleide biolabs.

Het geheime en gerichte gebruik van een dergelijk wapen in afwachting van een positieve onvermijdelijke directe militaire confrontatie zou een aanzienlijk voordeel kunnen opleveren voor de Amerikaanse strijdkrachten ten opzichte van de tegenstander, zelfs tegen degenen die andere soorten massavernietigingswapens bezitten“, voegt het rapport eraan toe.

“Het bezit van zulke zeer effectieve biologische wapens schept, volgens het Amerikaanse leger, de echte voorwaarden om de aard van hedendaagse gewapende conflicten te veranderen.

Amerikaanse tactieken voor de productie van biowapens zijn gemakkelijk vermomd als “producten die voor vreedzame doeleinden worden gebruikt”, stelt het rapport

Alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van genetische manipulatie, biotechnologie, toxicologie en synthetische biologie, gekoppeld aan een eindeloze machine voor het drukken van geld en het innen van belastingen, geven de VS een vrijwel onbeperkt potentieel om geavanceerde biologische wapens te ontwikkelen.

Het detecteren en identificeren van het gebruik ervan met behulp van traditionele diagnostische hulpmiddelen is niet meer zo eenvoudig als het ooit was. Het rapport vermeldt verder dat:

De situatie wordt nog verergerd door het feit dat de productie van dergelijke biologische agentia gemakkelijk kan worden verspreid over verschillende industriële ondernemingen, waardoor ze worden vermomd als producten die voor vreedzame doeleinden worden gebruikt.”

Traditionele biowapens zoals pokken en miltvuur vormen ook nog steeds een bedreiging, maar deze biowapens van de volgende generatie die in Oekraïne worden ontwikkeld met behulp van Amerikaanse belastinggelden en de fiatdrukpers van de Federal Reserve zijn van een heel ander niveau.

Bestaande biowapens kunnen gemakkelijk worden “verbeterd” om een ​​nog dodelijkere dreiging te creëren, waarschuwt Rusland.

Daar komt nog bij dat het objectief moeilijk is om de ware oorzaak van uitbraken van besmettelijke ziekten te bepalen, die zowel natuurlijk als kunstmatig kunnen zijn“, waarschuwt het rapport verder.

Zoals gewoonlijk blijven de VS het belangrijkste duidelijke en actuele gevaar voor de biologische veiligheid van de hele wereld, zo blijkt uit bewijsmateriaal. Met andere woorden, de bloeddorstigheid van de Amerikaanse globalistische leiders is ongeëvenaard.

“Het Amerikaanse militaire biologische programma is niet alleen niet beknot, maar heeft de afgelopen jaren een grootschalig karakter gekregen met een focus op offensieve acties, uitgevoerd onder het mom van activiteiten die zijn toegestaan ​​onder het Biological Weapons Convention, evenals antiterrorismeprojecten”, stelt het rapport.

“De Verenigde Staten ondersteunen en ontwikkelen het vermogen om biologische wapens te produceren en, indien nodig, te gebruiken. Er zijn echter veranderingen opgetreden in de strategische visie van Washington met betrekking tot de rol van biowapens in geopolitieke concurrentie en de middelen voor het mogelijke gebruik ervan.”

Het kan nog even duren voordat dergelijke wapens daadwerkelijk worden ingezet, maar het punt is dat ze momenteel in ontwikkeling zijn. En behalve Rusland probeert niemand iets te doen om te voorkomen dat deze misdaden tegen de menselijkheid doorgaan.

In ons land werden gevangengenomen Japanse ‘specialisten’ (tijdens WO II) voor de rechter gebracht in het kader van het Khabarovsk-proces; in de VS werden dergelijke ‘specialisten’ echter in veiligheid gebracht, en hun werk bleef feitelijk tot op de dag van vandaag voortleven in de hedendaagse Amerikaanse programma’s over de ontwikkeling van biologische wapens“, zegt Rusland verder over Amerika’s geschiedenis van biologisch terrorisme.

https://dissident.one/2023/04/15/rusland-zegt-dat-amerikaanse-regering-werkt-aan-universeel-gmo-biowapen-in-oekraiense-biolabs-dat-massale-dood-van-mensen-dieren-en-gewassen-zou-veroorzaken/