donderdag 17 november 2022

Zelensky's Levensgevaarlijke Leugens

 Ik las dit een paar minuten geleden:

Een opzettelijke Russische aanval op Polen was de "grootste angst" van Washington. Daarover, verwijzend naar ambtenaren, meldt CNN. Opgemerkt wordt dat Amerikaanse functionarissen opgelucht waren nadat bekend werd dat Rusland niet verantwoordelijk was voor het incident in Polen. "Het werd voor Amerikaanse functionarissen die systemen voor het verzamelen van satellietgegevens bestudeerden en met Poolse collega's spraken duidelijk dat de raket door Oekraïne was gelanceerd", aldus de publicatie. Eerder meldde CNN ook dat de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan er bij Oekraïne op aandrong voorzichtiger commentaar te geven op het incident in Polen nadat Zelensky Rusland de schuld had gegeven.https://www.facebook.com/photo/?fbid=10224261714303349&set=a.10201485772159030
Dit toont andermaal aan hoe onverantwoordelijk het is dat de Nederlandse rechters  het 'bewijsmateriaal' dat Rusland heeft aangevoerd in het MH17-Proces volledig negeerde, zoals de rechtbank in Den Haag heeft verklaard. Vooral ook omdat bekend is dat Oekraïne meermaals heeft gelogen, zoals nu weer. 'Een belangrijke gerechtelijke uitspraak in Den Haag,' zegt de Oekraïense president Zelensky op Twitter, nadat hij gisteren had gelogen dat Rusland raketten op Polen had afgevuurd, en hij daarmee probeerde een Derde Wereldoorlog uit te lokken.
Bernard Claeys20 min   Een opzettelijke Russische aanval op Polen was de 'grootste angst' van Washington. Daarover, verwijzend naar ambtenaren, meldt CNN. Opgemerkt wordt dat Amerikaanse functionarissen opgelucht waren nadat bekend werd dat Rusland niet verantwoordelijk was voor het incident in Polen. 'Het werd voor Amerikaanse functionarissen die systemen voor het verzamelen van satellietgegevens bestudeerden en met Poolse collega's spraken duidelijk dat de raket door Oekraïne was gelanceerd,' aldus de publicatie. Eerder meldde CNN ook dat de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan er bij Oekraïne op aandrong voorzichtiger commentaar te geven op het incident in Polen nadat Zelensky Rusland de schuld had gegeven.
Het opmerkelijke is dat de leugens van Oekraïne werden geaccepteerd terwijl het 'bewijsmateriaal' van Rusland, niet serieus werd genomen.

Voor onafhankelijke journalisten blijft de vraag: wie schoot de MH17 neer.

Geen opmerkingen:

Pankaj Mishra: Misschien is Israël de toekomst van een failliete en uitgeputte wereld.

Dat het Duitse naziregime en zijn Europese collaborateurs zes miljoen Joden hadden vermoord, was na 1945 algemeen bekend. Maar jarenlang had...