zaterdag 22 oktober 2022

RUSSISCHE TROEPEN IN DONBASS HERWINNEN OVERAL “VERLOREN” TERREIN

RUSSISCHE TROEPEN IN DONBASS HERWINNEN OVERAL “VERLOREN” TERREIN
⚔SITREP⚔
Russische troepen rukken op in de gebieden van Ternova, Belogorovka, Zolotarevka, Krasny Lyman, Soledar, Otradovka en Pervomayskoye, terwijl de Russische strijdkrachten hun inspanningen richten op het bereiken van de administratieve grenzen van de regio Donetsk en het veroveren van het grondgebied op Oekraïense troepen.
Oekraïense troepen doen een mislukte poging om de verdedigingslinie te doorbreken in het noorden van Terny, ook in de regio Donetsk, gedwarsboomd door Russische artillerie die wordt ondersteund door voorbereide verkennings- en speciale troepen in de frontlinie.
Russische troepen VERMINDEREN Oekraïense pogingen om de Zherebets-rivier in de regio's Lugansk en Donetsk aan te vallen, 25 Oekraïense soldaten GEËLIMINEERD, doen ook 2 mislukte pogingen om de regio Cherson, Zuid-Rusland, aan te vallen, naar verwachting een groot slagveld in de komende maand.
@IntelRepublic
Edilbert Dobbelaer en anderen
3 keer gedeeld
Leuk
Opmerking plaatsen
Delen

 

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...