zondag 16 oktober 2022

Kiev blijft het doelwit

 

ENKELE ZONDAGSE ZAKEN.
Onnodig te zeggen dat massale raketaanvallen door Rusland overal in 404 doorgaan en er zijn berichten over massale explosies en stroomstoringen in Nikolaev en andere plaatsen, plus Kiev blijft het doelwit. En, zoals verwacht werd, zijn alle pogingen van de VSU om "offensieven" uit te voeren afgewezen met enorme verliezen voor VSU, ook in Kremennaya en Svatovo (in het Russisch) , maar de NAVO - laten we de pretentie hier laten vallen - zal proberen zoveel mogelijk kanonnenvoer bij Russische formaties te gooien, mogelijk omdat ze iets nodig hebben, zoals "doorbraak" in sommige sectoren, omdat de Midterms eraan komen en Russen troepen verzamelen voor voor de hand liggende dingen. De tijd raakt op.
Er zijn dus tekenen dat het besef van de grimmige realiteit begint af te dalen in Washington DC
"Minister van Defensie Lloyd Austin gaf deze week aan dat de VS en hun westerse bondgenoten moeite hebben om gelijke tred te houden met de vraag van Oekraïne naar de geavanceerde wapens die het nodig heeft om de Russische invasie af te weren. Dat signaal weerspiegelt de afnemende voorraden voor Oekraïne en de angst in het Witte Huis voor escalatie die zou kunnen leiden tot een oorlog tussen de VS en Rusland. Het risico van verminderde Amerikaanse voorraden hoogwaardige munitie is gemeld bijna sinds de VS begonnen bij te dragen aan de verdediging van Oekraïne. Nu, bijna acht maanden sinds het begin van de oorlog, zeggen experts die door Fox News Digital zijn geïnterviewd, dat de VS bijna aan het einde is van hun vermogen om te geven. Ze waren het erover eens dat de opmerkingen van Austin aangeven dat de aanvankelijke stroom van hoogwaardige munitie zoals HIMAR-raketwerpers, Javelin antitankraketten, luchtafweer Stingers en M-777 Houwitsers voorbij is."
Ik stel al jaren vast - neem me niet kwalijk dat ik iedereen eraan herinner - dat de NAVO geen echte oorlog kan voeren met de gelijken. Rusland is niet alleen de soortgenoot, Rusland beschikt over gevechtscapaciteiten waarvan er vele eenvoudigweg nergens in de NAVO bestaan ​​(uiteraard de VS inbegrepen). Dit wordt steeds duidelijker zowel door operationele en strategische incompetentie van de NAVO-planners als door bekentenissen zoals door Austin of, als u verder leest, door:
"Mark Cancian is een senior adviseur bij het Centrum voor Strategische & Internationale Studies die zeven jaar heeft gewerkt aan DOD-aanbestedingskwesties voor het Office of Management and Budget. Zijn beoordeling op basis van voorraadniveaus, industriële capaciteit en informatie van de Biden-administratie is dat de VS "beperkte" voorraden HIMAR's, Javelins, Stingers en M-777 Houwitsers hebben. "Er zijn een aantal gebieden waar we ons in feite op de bodem van het vat bevinden", vertelde hij aan Fox News Digital. In sommige gevallen betekent dit dat de VS waarschijnlijk zullen gaan voldoen aan het verzoek van Oekraïne om wapens door goedkopere vervangingen te sturen, zoals lichtere Houwitsers die bruikbaar zijn, maar niet waar Oekraïne op uit is. In andere gevallen hebben de VS misschien niet veel te geven - Cancian zei dat terwijl er sprake is van de VS meer luchtverdedigingsuitrusting leveren, kunnen de VS op dat gebied niet veel geven. Cancian zei dat hij de opmerkingen van Austin leest als een teken dat de dagen dat de VS Oekraïne zijn beste spullen gaven, voorbij zijn."
En zeg me niet dat ik er niet voor gewaarschuwd heb. Een opmerkelijke verandering van toon van neocons en Kremlin is ook een indicatie dat de grappen voorbij zijn. Ten eerste leverde de neocon van de neocons en een professionele vervalser van de geschiedenis Anne Applebaum een ​​hilarische verklaring af:
"Het Westen begrijpt de gevolgen van de overwinning van Oekraïne in het conflict met Rusland niet en wil daarom ook niet zo'n uitkomst, zei de Amerikaans-Britse journalist Ann Applebaum op de PGS22-top in Duitsland. Een video van het evenement werd gepubliceerd door het YouTube-kanaal van het analytische centrum Progressive Zentrum. "Ik ben een paar dagen in Duitsland geweest en het is waar dat het probleem van tanks blijft opduiken. En ik vroeg me af waarom ze niet worden geleverd", begon ze. Volgens Applebaum ligt de reden in teleurstelling vanwege aan het feit dat het Westen niet weet hoe een Oekraïense overwinning eruit zal zien. En dit gevoel is niet uniek voor Duitsland, het wordt ervaren in de VS en andere landen. De journalist vroeg zich af of het Westen de overwinning van Oekraïne wil en klaar is voor een dergelijke uitkomst en de gevolgen ervan. “Hoe zal het Europa veranderen, hoe zal het Rusland veranderen, hoe zal het de machtsverhoudingen veranderen? Ik denk dat de situatie met tanks daar juist mee samenhangt”, besluit Applebaum.
LOL! Zie je, dat is wat er gebeurt als je geen serieuze opleiding hebt genoten en je hele leven onzin hebt geschreven over onderwerpen waar zij en haar kring (neocons) geen idee van hebben. Weet je - echte oorlog, echte economie, echte geopolitiek enz. Ondertussen was Peskov vandaag bekend toen hij verklaarde dat de NAVO direct betrokken is bij 404 en dat de hulp van de NAVO de situatie voor Rusland compliceert (aangezien het hele NAVO-potentieel achter deze oorlog zit), maar hij benadrukte ook dat het de uitkomst niet verandert en dat de doelstellingen van SMO zullen worden bereikt (in het Russisch) . Ondertussen beginnen de eerste gevechtsluchtvaart en eenheden van de ongeveer 9.000 Russische militairen Wit-Rusland binnen te stromen om een ​​nieuwe gecombineerde wapengroepering in Wit-Rusland te ondersteunen (in het Russisch)voor het geval dat, knipoog, knipoog. De kern van deze groepering zal nog steeds de strijdkrachten van Wit-Rusland zijn, maar wie weet waarvoor die Iskanders, SU-35's, enz. daarheen worden vervoerd. Nah, ik ben met je aan het klooien. Het is zowel bedoeld om Wit-Rusland te stabiliseren en allerlei mentaal gebrekkige mensen uit sommige NAVO-landen af ​​te schrikken, en natuurlijk om een ​​"lichte" druk uit te oefenen op het noorden van 404. Daarom wordt deze Regionale Groepering van Troepen (RGV) gecreëerd .
Dus al met al enkele interessante ontwikkelingen en vergeet niet WAAROM referenda zijn gehouden - dit is precies waarom, om een ​​nieuw militair district te vormen en troepen te verzamelen voor de tocht langs de kusten van de Zwarte Zee. Maar zoals ik constant benadruk - citeer me daar niet over, de Russische generale staf denkt op een ander vlak en we kunnen voor verrassingen komen te staan. Maar dit snelle overzicht geeft je misschien een glimp van het "denken" van NAVO-planners die iets nodig hebben, alles om hun mislukte "offensieven" te laten zien en om op de een of andere manier een afschuwelijk verslag van de door de VS gemaakte wapens (plus van andere schoothondjes) in echte gevechtsomstandigheden. Er zal worden gesproken over een goed gedocumenteerd volledig falen van de Amerikaanse AGM-88 HARM-raketten tegen de Russische luchtverdediging, maar we moeten geduld hebben en wachten op de afronding van het actieve deel van SMO en met antiterroristische operaties door FSB en MVD die in de voorhoede van deze oorlog komen.
Uiteindelijk is terrorisme het enige type oorlog waarin het Westen uitblinkt.
16 oktober 2022, Andrei Martyanov


1 opmerking:

AlbertV zei

De buitenlandpolitiek van de VS vertoont typische kenmerken van psychopathie. Wanneer een psychopaat in het nauw gedreven wordt gaat hij wild om zich heen slaan zonder te bedenken wat de gevolgen zijn van zijn destructieve gedrag. Nu maar hopen dat de meelopers van de psychopaat wakker worden en eieren voor hun geld kiezen en zo snel mogelijk proberen weg te komen uit de invloedssfeer van de ontmaskerde psychopaat.

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...