maandag 17 oktober 2022

Bespaar Direct op uw Energierekening

 

Beste stan,


Het regent bespaartips en laten we eerlijk zijn, vaak zijn het simpele dingen die iedereen al kent, zoals een extra tochtstrip of deken. Maar als gloednieuw merk ID.nl hebben we onszelf een hoger doel gesteld: voor iedereen die kijkt naar de eerste editie van ID LIVE: Energie besparen willen we daadwerkelijk het verschil maken op de energie-jaarafrekening.

Maar hoe dan?
ID LIVE: Energie besparen is een eenmalige gratis livestream op donderdag 20 oktober om 19:30, waarin we drie hoofdonderdelen behandelen:


1. De slimste keuze voor je energiecontract;

2. Ongemerkt stroomverbruik opsporen;

3. Toegankelijke aanpassingen aan je woning.

Voor ieder onderdeel hebben we onafhankelijke experts geregeld, die live unieke tipsdelen tijdens de stream. Onze eis aan de experts: alle tips moet je direct zelf kunnen toepassen en mogen geen grote investeringen vereisen.

Ik meld me gratis aan

Waarom ID LIVE: Energie besparen?
ID.nl is het nieuwe zustermerk van Kieskeurig.nl en heeft als doel om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Daaronder valt tegenwoordig ook de energierekening. En om een sterke eerste indruk te maken, moeten we natuurlijk wel met iets goeds komen! 😉Aangezien we graag een groot publiek kennis laten maken met ID.nl, nodigen we je van harte uit om gratis mee te kijken.

Wat: ID LIVE | Bespaar op je energierekening
Wanneer: donderdag 20 oktober, 19:30 - 20:30
Waar: via de link die je ontvangt in je mailbox
Hoe: kijk mee via smartphone, tablet, laptop en desktop

Wat kun je verwachten?
We beginnen met de contracten. Zit je vast of variabel? Loont overstappen? Zou een dynamisch contract iets voor jou zijn? We bespreken de verschillende voor- en nadelen. Wat moet je doen en vooral: wat moet je niet doen?
Meten = weten. Wist je dat je voor honderden euro’s per jaar aan sluipverbruik kunt voorkomen? Maar hoe kom je erachter? We leggen het op een eenvoudige manier aan je uit.
En natuurlijk het allerbelangrijkste: waar kun je in de praktijk substantieel op besparen? Leuk, al die tochtstrippen en radiatorfolie, maar wat levert dat concreet op? En wat zijn de minder voor de hand liggende aanpassingen, die toch veel effect hebben?

Heb je specifieke vragen over jouw situatie? Je kunt ze tijdens de uitzending stellen aan de experts in de chat.

Schrijf je in voor de livestream

Komt het net niet goed uit? Kijk later terug!
Door je aan te melden, ontvang je sowieso:

  • Een mailtje met de link om alles later terug te kijken;

  • De belangrijkste tips uitgeschreven en gebundeld in één mailtje.

Door je nu gratis aan te melden, weet je dus zeker dat je geen tips hoeft te missen.

We hopen je digitaal te zien bij onze livestream op donderdag 20 oktober! We kijken uit naar een informatieve avond, boordevol kennis en belangrijke tips!

Alvast veel plezier gewenst!

Team ID.nl

Geen opmerkingen:

Pankaj Mishra: Misschien is Israël de toekomst van een failliete en uitgeputte wereld.

Dat het Duitse naziregime en zijn Europese collaborateurs zes miljoen Joden hadden vermoord, was na 1945 algemeen bekend. Maar jarenlang had...