vrijdag 15 april 2022

 


In 24 uur tijd zijn deze zes Palestijnse mannen door het Israëlische leger om het leven gebracht. Absolute horror is het ! Als ze dat elke 24 uur doen, komen er in een jaar tijd 2190 mensen om het leven. In 10 jaar maakt dat 21900 mensen. Best wel veel, niet dan ? En dan is dit nog maar enkel de bezette Westelijke Jordaanoever. Kom op Den Haag, veroordeel deze gruwel toch eens. Praat niet voor mij of voor miljoenen andere Nederlanders die inzien dat Israël een apartheidsstaat is, waar de Palestijnen niets hebben om zich mee te verdedigen. In Israël wordt op ernstige wijze de rechten van de mens geschonden. Iets dat niet bij een democratie en Nederland past. Er is hier hard gestreden om de rechten van de mens uit de handen van tirannen en monarchen te slaan. En waarom (...) om uiteindelijk een staat te steunen die niet lijkt te begrijpen wat "mensenrechten" inhoud ??


Ik ben zeer bezorgd over het aanhoudende geweld in Israël en Gaza. Het is onacceptabel dat Hamas willekeurig raketten op de burgerbevolking afvuurt. Nederland steunt het recht van Israël op zelfverdediging, binnen de grenzen van het internationaal recht en proportionaliteit.


Het onlogische is dat Nederland wapens levert aan het regime in Kiev omdat Rusland een deel bezet van Oekraïne, terwijl Israel wordt gesteund in zijn gewelddadige al decennialang durende bezetting van Palestijnse gebied. De virtuele wereld heeft de waarheid vernietigd.


Zo begroeten schooiers elkaar. Deze mensen zijn zo intens slecht dat niets hen meer bereikt.


Benjamin Norton @BenjaminNorton · 2 u The colonialist Israeli apartheid regime just bombed Syria's capital Damascus for the second time in under a week But it's not Ukraine so don't expect outrage



Geen opmerkingen:

Land of the Free. Home of the Brave

  Going Underground @GUnderground_TV From the country that lectures the world on freedom and press and democracy: State troopers are sent to...